ΑρχικήTop PicksΕπίσημο τέλος για τα Windows 7. Αποκτήστε τα Windows 10 με €9.62!

Επίσημο τέλος για τα Windows 7. Αποκτήστε τα Windows 10 με €9.62!

WARNING! Μετά τις 14 Ιανουαρίου 2020, η Microsoft δεν θα παρέχει πλέον ενημερώσεις ασφαλείας ή οποιαδήποτε υποστήριξη για υπολογιστές που λειτουργούν με Windows 7. Εάν εξακολουθείτε να διαθέτετε Windows 7, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε αναβάθμιση στα Windows 10 και να αρχίσετε να προετοιμάζετε τα συστήματά σας για το μέλλον!

Αναβαθμίστε τον υπολογιστή σας στα καλύτερα και ασφαλέστερα Windows!

Windows 10

Παρόλο που τα Windows 7 είναι δέκα ετών, πρόσφατες αναφορές από το Netmarketshare δείχνουν ότι το 32% περίπου των χρηστών εξακολουθούν να το χρησιμοποιούν. Ας δούμε, όμως, πιο αναλυτικά: πάνω από 900 εκατομμύρια ενεργές συσκευές σε όλο τον κόσμο εκτελούν Windows 10, αντιπροσωπεύοντας ένα μερίδιο αγοράς σχεδόν 50%, με το 96% όλων των Επιχειρηματικών Πελατών να το χρησιμοποιούν ήδη.

Για όσους εξακολουθούν να εκτελούν Windows 7, ήρθε πλέον η ώρα να αναβαθμιστείτε. Ωστόσο, αν έχετε στην ιδιοκτησία σας μια εταιρεία ή μια επιχείρηση, η αναβάθμιση όλων των υπολογιστών σας ταυτόχρονα μπορεί να είναι δαπανηρή και η περίοδος αποπληρωμής λίγο μεγάλη – πράγμα που σημαίνει επίσης ότι όσο πιο γρήγορα αρχίσετε να αναβαθμίζετε, τόσο καλύτερα θα είναι για εσάς μακροπρόθεσμα! Έτσι, σήμερα θα σας δείξουμε μια διαφορετική και πιο προσιτή επιλογή με το GoodOffer24.

Τι είναι το GoodOffer24 – και γιατί να το επιλέξετε;

Θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε την GoodOffer24, μια ηλεκτρονική πλατφόρμα πώλησης που ξεχωρίζει άμεσα για τις εξαιρετικά ανταγωνιστικές της τιμές σε γνωστά λογισμικά, όπως τα Windows 10, το Office 2016 ή το Office 2019 και πολλά άλλα.

Η βασική ιδέα του GoodOffer24 είναι η ανοικοδόμηση του παγκόσμιου εμπορίου, παρέχοντας μια ασφαλή και αξιόπιστη λύση για όλους – από τον πιο συνηθισμένο αγοραστή έως τη χονδρική αγορά. Με μια τεράστια εμπειρία στην αγορά (πάνω από δέκα χρόνια), το GoodOffer24 έχει λάβει πολύ καλές κριτικές από τους πελάτες – όπως μπορείτε εύκολα να δείτε από το Excellent Feedback and Score στο Trustpilot page!

Στο GoodOffer24 όλα λειτουργούν ομαλά, από την παραγγελία έως την ενεργοποίηση. Τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό επίπεδο, δεν μπορούμε να επισημάνουμε το παραμικρό λάθος. Επιπλέον, το GoodOffer24 διασφαλίζει ότι όλες οι άδειες είναι έγκυρες και, αν προκύψει οποιοδήποτε ζήτημα, το επιλύουν χωρίς απώλειες στον Πελάτη.

Windows 10

Προσφορές και εκπτώσεις – Windows 10 και πολλά άλλα!

Ενόψει του τέλους της ζωής των Windows 7, έχουμε προετοιμάσει μια ειδική επιλογή μόνο για εσάς, με επίκεντρο τα Microsoft Windows 10 προϊόντα! Αποκτήστε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας για μια λογική τιμή και να απολαύσετε την επιπλέον έκπτωση 25% με το ακόλουθο κουπόνι “JGM25”. Παρακάτω αναφέρουμε τις τιμές:

 

Microsoft Windows 10 + Office 2019 συστήματα – έως και 30% OFF!

Αν χρειάζεστε ένα Microsoft Office suite για να προχωρήσετε με τα νέα σας Windows 10, το GoodOffer24 έχει μερικά μεγάλα πακέτα προσφοράς! Όπως πάντα, μπορείτε να πάρετε επιπλέον έκπτωση 30% στις ήδη χαμηλές τιμές. Απλά χρησιμοποιήστε το ακόλουθο κουπόνι “JGO24OFFICE2019” κατά τη παραγγελία και θα λάβετε ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση:

 

Ασφαλής & Γρήγορη Πληρωμή

Οι αγορές στο GoodOffer24 είναι πανεύκολες! Αρχικά, απλά επιλέξτε το επιθυμητό προϊόν και προσθέστε το στο καλάθι αγορών σας. Στη συνέχεια, εφαρμόστε οποιονδήποτε από τους κωδικούς έκπτωσης που μπορείτε να έχετε και προχωρήστε στο Checkout – όπου πρέπει να δώσετε μια διαθέσιμη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την παράδοση και να καταχωρίσετε έναν νέο λογαριασμό ή απλώς Checkout ως Guest.

Windows 7

Μετά την εφαρμογή των εκπτώσεων σας και την επιβεβαίωση όλων των στοιχείων χρέωσής σας, πρέπει να επιλέξετε τη μέθοδο πληρωμής που προτιμάτε. Οι διαθέσιμες μέθοδοι πληρωμής είναι η Πιστωτική Κάρτα (VISA / MasterCard) και το PayPal – το PayPal είναι το πιο συνηθισμένο για ασφαλέστερη συναλλαγή μέσω Διαδικτύου.

Σύντομα μετά την παραγγελία, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τα Product keys σας – χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε ημέρες! Εκτός αυτού, εάν χρειάζεστε υποστήριξη ή απλά έχετε μια ερώτηση, η Εξυπηρέτηση Πελατών θα είναι εκεί για εσάς 24/7, όλο το χρόνο!

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες πριν προχωρήσετε στην αγορά σας, ρίξτε μια ματιά στην ιστοσελίδα τους, όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές τους ή να τους στείλετε ένα e-mail με τις ερωτήσεις σας – θα χαρούν να σας βοηθήσουν!

Ηλεκτρονική διεύθυνση εξυπηρέτησης πελατών: info@goodoffer24.com

 

Για τυχόν ερωτήσεις ή διευκρινίσεις σχετικά με τα licenses, καθώς και για οποιοδήποτε ζήτημα ενδέχεται να προκύψει, μπορείτε να απευθυνθείτε στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της GoodOffer, μέσω της ακόλουθης διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@goodoffer24.com, προκειμένου να εξυπηρετηθείτε άμεσα από εκπρόσωπο της εταιρείας.
Σημειώνεται επίσης ότι ενδείκνυται η επιλογή του Paypal ως προτιμώμενη μέθοδος πληρωμής, δεδομένου ότι πρόκειται για διασυνοριακή συναλλαγή που ενδέχεται να μπλοκαριστεί από την τράπεζα. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί επικοινωνία με τον εκάστοτε φορέα/τράπεζα, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία πληρωμής.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS