ΑρχικήsecurityTOP Fake GPS apps για την διαφύλαξη της ιδιωτικότητάς σας!

TOP Fake GPS apps για την διαφύλαξη της ιδιωτικότητάς σας!

Κάθε μέρα οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε GPS apps για πολλούς λόγους. Από τον να μετακινηθούμε μέσα και έξω από την πόλη, μέχρι να καλέσουμε ταξί στην τοποθεσία μας ή να βρούμε το καλύτερο καφέ κοντά μας. Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι το να γνωρίζει κάποιος ανά πάσα στιγμή την ακριβή τοποθεσία σας μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο; Θα μπορούσε εύκολα να επηρεαστεί η προσωπική ή επαγγελματική σας ιδιωτικότητα. Για να βοηθήσουν σε αυτό υπάρχουν τα Fake GPS apps, τα οποία αλλάζουν την τοποθεσία σας και θα τα δούμε στην πορεία.

Fake GPS apps

  1. Fake GPS GO Location Spoofer Free

Πρόκειται για μια εφαρμογή που δεν δίνει πλήρη πρόσβαση στους χρήστες, πράγμα που σημαίνει ότι δε μπορούν οι ίδιοι να επιλέξουν την τοποθεσία που επιθυμούν. Ωστόσο, αν εξαιρέσουμε αυτό η εφαρμογή είναι εξαιρετική και έχει περισσότερα από τέσσερα αστέρια στο Google PlayStore.

Fake GPS

  1. Mock Locations

Το Mock Location είναι ένα από τα Fake GPS apps, που έχει καλό interface και υψηλή βαθμολογία. Με αυτό μπορείτε να δώσετε μια εναλλακτική τοποθεσία από την πραγματική σας και μάλιστα ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει ο ίδιος τη θέση που θέλει να δηλώσει.

Fake GPS apps

  1. Fake GPS – Fake Location

Η διεπαφή είναι φιλική προς το χρήστη και η εφαρμογή σάς επιτρέπει να προσθέσετε σελιδοδείκτη σε οποιαδήποτε τοποθεσία θέλετε. Ωστόσο δεν σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε την τοποθεσία σας κάθε φορά. Εκτός από αυτό, το χαρακτηριστικό που προσφέρει αυτή η εφαρμογή είναι παρόμοιο με το μεγαλύτερο μέρος των Fake GPS apps. Η ευκολία χρήσης και τα πολλά χαρακτηριστικά την καθιστούν μια καλή εφαρμογή και είναι επίσης top-rated στο PlayStore.

Fake GPS app

  1. Fake GPS

Με αυτό το app έχετε όλα τα χαρακτηριστικά που σας προσφέρουν τα υπόλοιπα Fake GPS apps, όμως δεν μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε αμέσως μετά την εκκίνηση της συσκευής. Παρόλα αυτά πρόκειται για μια εξαιρετική εφαρμογή, που εγγυάται ότι κανείς δε θα γνωρίζει ανά πάσα στιγμή που βρίσκεστε.

Fake GPS

  1. Fake GPS Location

Πρόκειται για μια δημοφιλή εφαρμογή ανάμεσα στους developers. Έχει καθαρό interface και επιτρέπει στον χρήστη να βάλει σελιδοδείκτη στην τοποθεσία που θέλει, ενώ ξεκινάει αυτόματα κατά την εκκίνηση. Μπορείτε αν θέλετε να ρυθμίσετε την εφαρμογή να αλλάζει ανά κάποιο χρονικό διάστημα την τοποθεσία σας για να είναι ακόμα πιο παραπλανητικό.

Fake GPS apps

  1. Location Spoofer

Είναι από τα πιο “ελαφριά” Fake GPS apps και γι’ αυτό είναι πολύ δημοφιλής. Έχει επίσης μια εξαιρετική βαθμολογία στο PlayStore για τα Android.

Fake GPS app

  1. Fake GPS Location- Hola

Είναι ένα από τα δημοφιλέστερα apps αυτής της κατηγορίας και λειτουργεί σχεδόν όπως οι άλλες εφαρμογές. Ωστόσο, έχει μικρή διαφορά, καθώς σας επιτρέπει να προσθέσετε σελιδοδείκτη για την τοποθεσία σας, αλλά δεν θα μπορείτε να την ενημερώσετε.

Fake GPS apps

  1. Mock GPS Pro

Πρόκειται για ένα ακόμη έξυπνο app. Σε αυτό μπορείτε να ορίσετε μια αγαπημένη τοποθεσία και όταν ανοίγετε την εφαρμογή, να ορίζετε αυτόματα η θέση σας σύμφωνα με την επιλογή σας.

Fake GPS

  1. Mockation

Το Mockation προσφέρει συνδυασμό άλλων εφαρμογών, ενώ σας δίνει το προνόμιο να προσθέσετε σελιδοδείκτη για την ψεύτικη τοποθεσία που χρησιμοποιείτε. Η εφαρμογή είναι σχετικά νέα σε σχέση με τα άλλα Fake GPS apps στην αγορα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS