ΑρχικήsecuritySpyrix Keylogger δωρεάν καταγραφή πληκτρολογήσεων

Spyrix Keylogger δωρεάν καταγραφή πληκτρολογήσεων

Το Spyrix Keylogger είναι ένα δωρεάν λογισμικό καταγραφής πληκτρολογήσεων που επιτρέπει την καταγραφή και παρακολούθηση κάθε click.

Η δωρεάν εφαρμογή μπορεί επίσης να καταγράψει ανά τακτά διαστήματα screenshots από τα προγράμματα που χρησιμοποιούνται στον υπολογιστή, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις δραστηριότητες που τρέχουν στον υπολογιστή σας. Spyrix Keylogger

Η εφαρμογή Spyrix Keylogger θα δημιουργήσει αναφορές που περιέχουν τα προγράμματα που εκτελούνται στο σύστημά σας.

Η ιστοσελίδα της εφαρμογής αναφέρει ότι δεν συμφωνεί με το κάθε είδους κατασκοπείας εκτός από ένα:

“Είναι ανήθικο να κατασκοπεύετε ανθρώπους για να τους κλέψετε, αλλά το να κατασκοπεύετε τα παιδιά σας χρησιμοποιώντας λογισμικό γονικού ελέγχου, για να γνωρίζετε τις ηλεκτρονικές τους δραστηριότητες μπορεί να είναι σημαντικό.”

Spyrix Keylogger Κύρια χαρακτηριστικά:

Απομακρυσμένη παρακολούθηση μέσω ενός ασφαλούς λογαριασμού στο web: Συνδεθείτε στον ασφαλή λογαριασμό σας στο διαδίκτυο από οποιονδήποτε υπολογιστή για να δείτε τα καταγεγραμμένα δεδομένα. Σε αντίθεση με λογισμικό ανταγωνιστών, δεν χρειάζεται να έχετε πρόσβαση στον υπολογιστή που παρακολουθείτε.

Keylogger (καταγραφή πληκτρολογίων) Δείτε όλες τις καταγεγραμμένες πληκτρολογήσεις ακόμα και όταν έχουν αφαιρεθεί.
100% μη ανιχνεύσιμα από λογισμικά προστασίας από ιούς: Οι anti-virus και οι anti-spyware εφαρμογές συχνά εντοπίζουν και αποκλείουν εφαρμογές παρακολούθησης όπως το Spyrix Keylogger Free.
Αυτός ο keylogger είναι απόλυτα κρυμμένος από το λογισμικό anti-virus, anti-rootkit και anti-spyware.
Το Keylogger δεν ανιχνεύεται από antivirus κατά την ενημέρωση ή τη σάρωση του συστήματος γιατί διαθέτει ειδικούς αλγόριθμους που του επιτρέπουν να κρυφτεί.

Διαχείριση από μακριά από οποιοδήποτε σημείο και οποιαδήποτε συσκευή (PC, tablet, smartphone)
Απομακρυσμένη απεγκατάσταση: Μπορείτε να αφαιρέσετε το Spyrix Keylogger Free από τον υπολογιστή εξ αποστάσεως – μέσω ενός ασφαλούς λογαριασμού στο web.
Δραστηριότητες εφαρμογών: Δείτε όλες τις εφαρμογές που τρέχουν.
Screenshots: Η καταγραφή της οθόνης επιτρέπει την προβολή της δραστηριότητας των παιδιών και των εργαζομένων σας στον υπολογιστή και το Internet
User ActivitySpyrix Keylogger Free: καταγράφει την ημερομηνία και την ώρα που χρησιμοποιείται ο υπολογιστής και από ποιον
Analytics module
Παρακολούθηση Αφαιρούμενων δίσκων (USB, HDD, SD)
Παρακολούθηση εκτυπωτή

Κατεβάστε το Spyrix Keylogger

[su_note note_color=”#fcfcd8″ text_color=”#494134″ radius=”1″]Λογισμικά όπως αυτά που αναπτύσσει η Spyrix Software, θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο σε οικογενειακούς υπολογιστές. Η εγκατάστασή τους σε συσκευές χωρίς εξουσιοδότηση διώκεται από το νόμο.[/su_note]

____________________

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS