ΑρχικήReviewsΤο νέο τηλέφωνο Reno Ace της Oppo φορτίζει πλήρως σε 30 λεπτά!

Το νέο τηλέφωνο Reno Ace της Oppo φορτίζει πλήρως σε 30 λεπτά!

Oppo

Το νέο μοντέλο Reno Ace της Oppo, έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 10 Οκτωβρίου. Η συσκευή θα περιλαμβάνει το OpWow SuperWOOC Fast Charge 2.0, τον διάδοχο της ήδη έξοχης τεχνολογίας Super VOOC των 50W για εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση.

Ο Brian Shen, πρόεδρος μάρκετινγκ της Oppo, έχει δημοσιεύσει μια επίδειξη των δυνατοτήτων φόρτισης του νέου τηλεφώνου, δείχνοντας ότι μια συσκευή με μπαταρία 4.000mAh μπορεί να φορτίσει από 0 έως 100% σε μόλις 30 λεπτά. Η εταιρεία ανακοίνωσε το SuperWOOC Fast Charge 2.0, 65W, σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στις τεχνολογίες φόρτισης που πραγματοποιήθηκε χθες στο Shenzhen.

Σύμφωνα με το ZDNet, η τεχνολογία φόρτισης SuperWOOC 50W της Oppo, μπορεί να φορτίσει πλήρως τη συσκευή εντός 35 λεπτών και να φορτίσει στο 73% μέσα σε 20 λεπτά. Το τηλέφωνο διαθέτει διπλές μπαταρίες 1.850mAh, δημιουργώντας συνολικά 3.700mAh. Ωστόσο, η γρήγορη φόρτιση απαιτεί τη χρήση της συσκευής και του καλωδίου SuperVOOC.

Η Xiaomi έχει επιδείξει επίσης το Super Charge Turbo στα κοινωνικά μέσα της, υποστηρίζοντας ότι μπορεί να φορτίσει μία μπαταρία 4.000mAh σε μόλις 17 λεπτά χρησιμοποιώντας την τεχνολογία 100W. Η τεχνολογία αυτή θα έρθει στα τηλέφωνα RedMi.

Επίσης η Xiaomi παρουσίασε τον περασμένο μήνα το Mi Charge Turbo, ένα ασύρματο σύστημα φόρτισης 30W που μπορεί να φορτίσει μια μπαταρία 4.000mAh στο 50% σε 25 λεπτά και στο 100% σε 70 λεπτά, ανέφεραν οι XDA-Developers νωρίτερα αυτό το μήνα. Θα κάνει ντεμπούτο στο Xiaomi Mi 9 Pro 5G το οποίο θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το μήνα.

Χωρίς να χάσει χρόνο, η Oppo ανακοίνωσε χθες το ασύρματο σύστημα φόρτισης VOOC των 30 W, υποστηρίζοντας ότι ένα τηλέφωνο με μπαταρία 4.000mAh μπορεί να φορτίσει πλήρως μέσα σε 80 λεπτά. Είναι επίσης συμβατό με το πρότυπο Qi και έχει ισχύ φόρτισης 5W ή 10W.

Τέλος, η Oppo αναβαθμίζει το VOOC Flash Charge στην έκδοση 4.0, χαρακτηρίζοντάς την ως “λύση επόμενης γενιάς Flash Charge για όλους”. Θα επιτρέψει σε μια μπαταρία 4.000mAh να φορτιστεί στο 67% σε 30 λεπτά και να γεμίσει πλήρως σε 73 λεπτά.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS