ΑρχικήinetDropbox Transfer για μεταφορές δεδομένων μέχρι 100GB

Dropbox Transfer για μεταφορές δεδομένων μέχρι 100GB

Dropbox Transfer: H Dropbox πρόσθεσε μια νέα επιλογή για να διαχειρίζεστε τα αρχεία σας. Η ανακοίνωσε μια νέα υπηρεσία που βρίσκεται ακόμα σε έκδοση beta, και ονομάζεται Dropbox Transfer. Η νέα υπηρεσία εστιάζει στην αποστολή αντιγράφων ασφαλείας.

Η μεταφορά διαφέρει από τις υπάρχουσες λειτουργίες που προσφέρει το Dropbox, καθώς επιτρέπει στους χρήστες να  στέλνουν το αντίγραφο ενός αρχείου και όχι κάποιο σύνδεσμο, σε ένα συγχρονισμένο αρχείο το οποίο ο ιδιοκτήτης θα μπορούσε ενδεχομένως να τροποποιήσει ή και να διαγράψει αργότερα.

Dropbox Transfer

Η υπηρεσία θα επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν αρχεία μέχρι και 100GB, τα οποία θέλουν να μεταφέρουν σε ένα άλλο υπολογιστή με ή χωρίς λογαριασμό. Αφού επιλεγούν τα αρχεία, η υπηρεσία θα δημιουργήσει έναν σύνδεσμο που μπορεί να αποσταλεί σε οποιονδήποτε, ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιούν το Dropbox.

Οι χρήστες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να προσθέσουν, να επεξεργαστούν ή να αφαιρέσουν ένα κωδικό πρόσβασης, εκτός από την δυνατότητα που έχουν να ορίζουν μια ημερομηνία λήξης για τη σύνδεση του Dropbox Transfer.

Άλλα χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνουν την επιβεβαίωση παράδοσης όταν ένας χρήστης κατεβάσει κάποιο αρχείο και τα στατιστικά που δείχνουν για παράδειγμα, πόσες φορές έχει κατέβει ένα αρχείο.

Η υπηρεσία Dropbox Transfer είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμη σε μορφή  beta και για επιλεγμένους πελάτες της εταιρείας.Όμως σύμφωνα με την ανακοίνωση της Dropbox, σύντομα θα κυκλοφορήσει για όλους.

Dropbox Transfer

Μόλις κυκλοφορήσει η υπηρεσία για όλους, οι βασικοί χρήστες του Dropbox θα μπορούν να στέλνουν μέχρι και 100MB ενώ οι χρήστες του πακέτου Plus θα μπορούν να στείλουν μέχρι και 2GB.

Τα download links του βασικού και του Plus πακέτου θα μπορούν να είναι ενεργά μόνο για επτά ημέρες.

Οι Pro χρήστες θα έχουν πρόσβαση στα πλήρη χαρακτηριστικά του Dropbox Transfer, τα οποία συμπεριλαμβάνουν την αποστολή αρχείων μέχρι και 100GB ανά μεταφορά και σαν όρια λήξης θα έχουν  7, 30 και 90 μέρες.

Εγγραφή στη νέα υπηρεσία

______________________

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS