Τρίτη, 26 Μαΐου, 23:18
Αρχική inet Firefox Lockwise ο αντικαταστάτης του Lockbox

Firefox Lockwise ο αντικαταστάτης του Lockbox

Firefox Lockwise: Θυμάστε το Firefox Lockbox, μια εσωτερική εφαρμογή διαχείρισης κωδικών που σχεδιάστηκε για να βελτιώσει τον ενσωματωμένο διαχειριστή κωδικών πρόσβασης του Firefox; Η υπηρεσία αναπτύσσεται ακόμα, αλλά τώρα ονομάζεται Firefox Lockwise.

Το ίδρυμα Mozilla διέθεσε μια alpha έκδοση του Firefox Lockbox τον Δεκέμβριο του 2017 ως πρόσθετο του Firefox για να δοκιμάσει και να βελτιώσει τη διαχείριση κωδικών πρόσβασης και την ασφάλεια στο διαδίκτυο.

Firefox Lockwise

Το Firefox Lockwise είναι μια εφαρμογή διαχείρισης κωδικών πρόσβασης και είναι διαθέσιμη για συσκευές iOS και Android. Από σήμερα είναι και σαν πρόσθετο για τον Firefox.

Το πρόγραμμα περιήγησης του Firefox συμπεριλαμβάνει ήδη ένα διαχειριστή κωδικών πρόσβασης και οι χρήστες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να συγχρονίσουν τους κωδικούς πρόσβασης μεταξύ διαφόρων εγκαταστάσεων του Firefox.

Το Firefox Lόckwise είναι μια πειραματική λύση που φέρνει τους κωδικούς πρόσβασης του Firefox σε συσκευές Android και iOS. Το σύστημα χρησιμοποιεί το Firefox Sync και απαιτεί έναν λογαριασμό του Firefox για να μπορέσει να συγχρονίσει τους κωδικούς πρόσβασης.

Οι βασικές διαφορές μεταξύ του συγχρονισμού των κωδικών πρόσβασης του Firefox μεταξύ διαφορετικών εγκαταστάσεων σε desktops και κινητές συσκευές με το Firefοx Lockwise είναι ότι το Lockwise υποστηρίζει παντού την αυτόματη συμπλήρωση των κωδικών πρόσβασης στην κινητή συσκευή και ότι δεν υπάρχει καμία δυνατότητα επεξεργασίας.

Το Firefox Lοckwise θα μπορούσε να αντικαταστήσει την τρέχουσα εσωτερική εφαρμογή διαχείρισης κωδικών πρόσβασης αλλά προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο σαν πρόσθετο του Firefox και χρειάζεται εγκατάσταση.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το Lockwise δεν θα λειτουργήσει αν έχει οριστεί κύριος κωδικός πρόσβασης (master password).

Το πρόσθετο προσθέτει ένα εικονίδιο στην κύρια γραμμή εργαλείων του Firefox με από το οποία μπορείτε να ανοίξετε την εφαρμογή.

Όλοι οι υπάρχοντες κωδικοί πρόσβασης παρατίθενται στα αριστερά. Το Lockwise αποθηκεύει αυτόματα όλους τους κωδικούς πρόσβασης που αποθηκεύονται από τον Firefox, με την προϋπόθεση ότι δεν έχει οριστεί κύριος κωδικός πρόσβασης.


Το Lockwise μπορεί να αντικαταστήσει κάποια στιγμή τον ενσωματωμένο διαχειριστή κωδικών πρόσβασης του προγράμματος περιήγησης Firefox. Προς το παρόν όμως, δεν προσθέτει κάτι νέο εκτός από την αυτόματη συμπλήρωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

LIVE NEWS

Ο Linus Torvalds αναβάθμισε το PC του με επεξεργαστή της AMD

Κάποτε, για αρκετούς χρήστες, οι επεξεργαστές της AMD ήταν κατώτεροι σε σχέση με αυτούς της Intel. Με...

AirPods που θα παρακολουθούν την υγεία: Θα τα δούμε σύντομα;

H Apple έχει δείξει μέχρι στιγμής τις ικανότητές της και στον τομέα της υγείας, καθώς δεν είναι λίγα τα χαρακτηριστικά διάγνωσης και...

Android bug επιτρέπει σε malware να μεταμφιέζονται σε πραγματικά apps

Οι ερευνητές ασφαλείας έχουν βρει μια μεγάλη ευπάθεια σε σχεδόν κάθε έκδοση του Android, η οποία επιτρέπει σε malware να μιμούνται νόμιμες...

Επιθέσεις RangeAmp προκαλούν προβλήματα σε sites και CDN servers!

Ομάδα Κινέζων ακαδημαϊκών κατάφερε να βρει νέο τρόπο παραβίασης πακέτων HTTP, που αυξάνει το web traffic και «ρίχνει» websites και CDNs (Content Delivery...

Ρώσοι κυβερνο-κατάσκοποι χρησιμοποιούν το Gmail για να ελέγξουν το ενημερωμένο ComRAT malware

Οι ερευνητές ασφαλείας της ESET ανακάλυψαν μια νέα έκδοση του ComRAT backdoor που ελέγχεται χρησιμοποιώντας το web interface του Gmail και χρησιμοποιήθηκε...

Συσκευές Windows δέχονταν επιθέσεις από την ομάδα Blue Mockingbird

Η ομάδα hacking Blue Mockingbird, αναπτύσσει payload εξόρυξης κρυπτονομισμάτων Monero, σε υπολογιστές Internet-facing Windows πολλών οργανισμών, όπως...

Hacker πουλά βάσεις δεδομένων online καταστημάτων

Περισσότερες από 24 SQL βάσεις δεδομένων online καταστημάτων έχουν κλαπεί και έχουν τεθεί προς πώληση σε ένα...

Έρευνα: Ο COVID-19 δεν μεταδίδεται μετά από 11 ημέρες

Σύμφωνα με μία νέα έρευνα, ο COVID-19 δεν μπορεί να μεταδοθεί σε άλλο ασθενή μετά από 11...

AIS: Διαρροή βάσης δεδομένων με Internet records χρηστών

Η έκθεση μιας βάσης δεδομένων της AIS στο διαδίκτυο επέτρεψε τη διαρροή Internet records δισεκατομμυρίων Ταϊλανδέζων χρηστών.

Bill Gates: Νέα θεωρία συνωμοσίας για το εμβόλιο του COVID-19

Νέα θεωρία συνωμοσίας θέλει τον Bill Gates να σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το εμβόλιο, που θα κατασκευαστεί για την καταπολέμηση του COVID-19, για...