Σάββατο, 1 Αυγούστου, 02:41
Αρχική inet VirusTotal με νέα ιστοσελίδα σε στυλ ASCII

VirusTotal με νέα ιστοσελίδα σε στυλ ASCII

Η υπηρεσία VirusTotal διέθεσε στο κοινό μια νέα ιστοσελίδα σε στυλ ASCII. Η νέα σελίδα κυκλοφόρησε δημόσια την εβδομάδα και έχει σχεδιαστεί για επισκέπτες που χρησιμοποιούν παλαιότερα προγράμματα περιήγησης, που θέλουν μια μινιμαλιστική εμπειρία ή που θέλουν να θυμηθούν πως ήταν οι συνδέσεις σε BBS ή σε κάποιο terminal τις πρώτες μέρες του Internet.VirusTotal με νέα ιστοσελίδα σε στυλ ASCII

Λόγω του ελάχιστου μεγέθους της σελίδας, το νέο UI είναι ιδανικό για κινητά προγράμματα περιήγησης τα οποία συνήθως χρησιμοποιούν αργές συνδέσεις.

Η νέα ιστοσελίδα της VirusTotal βρίσκεται στη διεύθυνση https://www.virustotal.com/old-browsers/ και αποδίδεται μόνο με κείμενο, χωρίς καθόλου εικόνες.

Χρησιμοποιεί επίσης ελάχιστα JavaScript για τη μείωση του μεγέθους και βελτίωση των χρόνων φόρτωσης.

Αυτή η βελτιστοποίηση σύμφωνα με τις δοκιμές ταχύτητας στο Pingdom, κάνει την σελίδα να ανταποκρίνεται άμεσα. Η κανονική σελίδα που βρίσκεται στη διεύθυνση https://www.virustotal.com/ έχει μέγεθος σελίδας 947,9 KB, χρόνο φόρτωσης 425 ms και περιέχει 35 αιτήματα. Το νέο περιβάλλον έχει μόνο μέγεθος σελίδας 6.1 KB, χρόνο φόρτωσης 266 ms και 6 αιτήματα.

Η νέα σελίδα, λειτουργεί κανονικά όπως και η κανονική σελίδα. Μπορείτε ακόμα να υποβάλετε αρχεία και διευθύνσεις URL και θα σας εμφανιστούν να αποτελέσματα της σάρωσης.

Το νέο UI αν και φαίνεται υπέροχο στα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης, εξακολουθεί να χρειάζεται πολύ δουλειά για να αποκτήσει όμορφη εμφάνιση σε εφαρμογές όπως το Lynx.

________________

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

LIVE NEWS

System76: Ανακοίνωσε νέο πληκτρολόγιο κατάλληλο για key remap

Για τα τελευταία 10 χρόνια, η εταιρία System76 έχει δημιουργήσει πολλά από τα καλύτερα Linux laptops στην...
00:02:04

Το Perseverance εκτοξεύτηκε με επιτυχία και οδεύει προς τον Άρη

Το Perseverance rover και το ελικόπτερο Ingenuity βρίσκονται στο δρόμο για τον Άρη, ξεκινώντας την προσπάθεια τους να βρουν αρχαία σημάδια ζωής,...

Nvidia: Ένα βήμα πριν την εξαγορά της Arm από τη SoftBank;

Η Nvidia βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες για την εξαγορά της Arm, της γνωστής εταιρείας παραγωγής chip, σύμφωνα με το Bloomberg.

Το Βατικανό δέχτηκε επίθεση από Κινέζους χάκερς!

Όταν γίνεται λόγος για κατασκοπεία στον κυβερνοχώρο, το Βατικανό ίσως να μη φαίνεται ένας προφανής στόχος. Παρόλα αυτά, τώρα βρέθηκε στο στόχαστρο...

Telegram εναντίον Apple για την αντιμονοπωλιακή νομοθεσία της ΕΕ

Μία από της δημοφιλέστερες εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, η Telegram έχει καταθέσει μία καταγγελία εναντίον της Apple, αφού όπως ισχυρίζεται καταπατά την...

CCleaner: Τα Windows το επισήμαναν ως δυνητικά ανεπιθύμητο λογισμικό

Το CCleaner κρίθηκε ως «δυνητικά ανεπιθύμητο λογισμικό» από το Microsoft Defender, το ενσωματωμένο antivirus των Windows 10.

Για παραβίαση δεδομένων προειδοποιεί το BC Cancer Foundation

Το BC Cancer Foundation, έπεσε θύμα διαδικτυακής επίθεσης η οποία πιθανότητα έχει διαρρεύσει προσωπικά δεδομένα των δωρητών του.

Χάκερς της Βόρειας Κορέας στοχεύουν τομείς της άμυνας των ΗΠΑ!

Εν μέσω της πανδημίας του COVID-19, χάκερς της Βόρειας Κορέας στόχευσαν τους τομείς της άμυνας και της αεροδιαστημικής των ΗΠΑ, χρησιμοποιώντας ως...

Facebook: «Το μποϊκοτάζ των διαφημίσεων δε μας επηρεάζει»

Παρά το μποϊκοτάζ του Ιουλίου των 1.000 μεγάλων διαφημιστών, το Facebook δήλωσε ότι η διαφημιστική του επιχείρηση λειτουργεί έξοχα.

Amazon: Εγκρίθηκαν οι δορυφόροι του Project Kuiper

Η FCC ενέκρινε ομόφωνα το Project Kuiper της Amazon, δίνοντας στην εταιρεία το πράσινο φως για την ανάπτυξη και λειτουργία ενός σχηματισμού...