Κυριακή, 5 Απριλίου, 07:21
Αρχική rapidalert Επίθεση hackers σε ιστοσελίδες Ελλήνων Τραγουδιστών!!!

[ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Επίθεση hackers σε ιστοσελίδες Ελλήνων Τραγουδιστών!!!

Σε επίθεση εναντίον ιστοσελίδων γνωστών τραγουδιστών προέβησαν άγνωστοι, σύμφωνα με ανώνυμη πληροφορία που απεστάλει στο SecNews.

Πιο συγκεκριμένα η επίθεση είχε ως στόχο τις επίσημες ιστοσελίδες των τραγουδιστών / τραγουδοποιών:

– Χάρις Αλεξίου: http://www.alexiou.gr

– Γιάννης Κότσιρας: http://www.kotsiras.gr

– Σταμάτης Κραουνάκης: http://www.kraounakis.gr

– Μάνος Χατζηδάκης: http://www.manoshadjidakis.gr

– Μάνος Λοΐζος: http://www.manosloizos.gr

– Νότης Σφακιανάκης: http://www.notissfakianakis.gr

– Θέλξη: http://www.thelxi.gr

– Ελένη Τσαλιγοπούλου: http://www.tsaligopouloueleni.com

καθώς και τα forums επικοινωνίας του Χρήστου Δάντη [http://forum.christosdantis.gr] και του συγκροτήματος Κίτρινα Ποδήλατα [http://forum.kitrinapodilata.gr]

Οι άγνωστοι κατόρθωσαν να τοποθετήσουν κώδικα στις ανωτέρω ιστοσελίδες και να αναρτήσουν μήνυμα που δεν είναι άμεσα ορατό.

Σύμφωνα με την πληροφορία που κοινοποιήθηκε στο SecNews το μήνυμα των hackers μπορεί να διαβαστεί όταν επισκεφθούμε τους ακόλουθους συνδέσμους:

 

http://www.lowbap.com/index_.html

http://www.alexiou.gr/index_.html

http://www.kotsiras.gr/index_.html

http://www.kraounakis.gr/index_.html

http://www.manoshadjidakis.gr/index_.html

http://www.manosloizos.gr/index_.html

http://www.notissfakianakis.gr/index_.html

http://www.sadahzinia.com/index_.html

http://www.thelxi.gr/index_.html

http://www.tsaligopouloueleni.com/index_.html

http://forum.christosdantis.gr/index_.html

http://forum.kitrinapodilata.gr/index_.html

 

Είναι αξιοσημείωτο ότι οι άγνωστοι δεν προέβησαν σε διαγραφή των ιστοσελίδων (ενώ είχαν την δυνατότητα) αλλά ανάρτησαν το προσωπικό τους μήνυμα σε αρχείο index_.html [μετονομασμένο αρχείο ώστε να μην αλλοιώσουν τις κεντρικές ιστοσελίδες των τραγουδιστών]. Οι προθέσεις των hackers φαίνεται ότι ήταν απλά η κοινοποίηση της επίθεσης και όχι η καταστροφή των ιστοσελίδων.

Θεωρούμε οτι η συγκεκριμένη επίθεση βασίστηκε σε αδυναμία σε μια εκ των  ιστοσελίδων, γεγονός που έδωσε την δυνατότητα να αποκτήσουν πλήρη πρόσβαση στον εξυπηρετητή. Εφόσον οι συγκεκριμένες ιστοσελίδες ήταν σε ανασφαλές virtual hosting environment, η πρόσβαση σε μια εκ των ιστοσελίδων αυτομάτως προσέδωσε πρόσβαση στο σύνολο των ιστοσελίδων του εξυπηρετητή με αποτέλεσμα την επιτυχή αλλοίωση στο σύνολο των ιστοσελίδων.

Η αλλαγή στις ιστοσελίδες φαίνεται παρακάτω:


Παραθέτουμε αυτούσιο το πολιτικό μήνυμα που αναρτήθηκε, σχετιζόμενο με την οικονομική κατάσταση της χώρας και πολλαπλούς αποδέκτες:

 

@Hacked By:~# Bk & Alb0wZ

Don’t worry Admin Nothing has been Deleted. Relax and read about the truth

 

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ

Όταν το ΔΝΤ «επισκέπτεται» μία χώρα, η διαφορά δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη, σε σχέση με τη φυσική καταστροφή που θα προκαλούσε ένας βομβαρδισμός εκ μέρους του ΝΑΤΟ – το αποτέλεσμα για τη χώρα «υποδοχής» του, είναι σχετικά το ίδιο: η απόλυτη καταστροφή της.

H αλήθεια

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το σχέδιο που εφαρμόζει το ΔΝΤ σε όλες τις χώρες, το πρώτο βήμα που απαιτείται είναι οι ιδιωτικοποιήσεις των κρατικών εταιριών.

Το δεύτερο βήμα είναι η απελευθέρωση των κεφαλαιαγορών. Η πολιτική αυτή σημαίνει ότι το κεφάλαιο αποκτά πανίσχυρη διαπραγματευτική θέση. Η δυνατότητα του να μπορεί να αποχωρεί όποτε θέλει από την εγχώρια αγορά είναι ο κύριος αποσταθεροποιητικός παράγοντας των αναπτυσσόμενων χωρών.

Το τρίτο βήμα είναι «ο καθορισμός των τιμών από τις δυνάμεις της αγοράς». Η πολιτική αυτή σημαίνει κατακόρυφη αύξηση των τιμών σε μια σειρά από προϊόντα βασικά για την επιβίωση των εργατικών μαζών και παράλληλη άρση οποιωνδήποτε κρατικών επιδοτήσεων σε βασικά προϊόντα.

Το τέταρτο βήμα είναι το ελεύθερο εμπόριο. Ελεύθερο εμπόριο που φυσικά δε σημαίνει ότι τα αγροτικά προϊόντα των αναπτυσσόμενων χωρών συναγωνίζονται επί ίσοις όροις τα αντίστοιχα των πλούσιων χωρών, καθώς οι αναπτυγμένες χώρες δεν εξαλείφουν τις επιδοτήσεις των δικών τους προϊόντων ούτε τους προστατευτικούς δασμούς που κρατούν κλειστές τις οικονομίες τους, ενώ, αντίθετα, έχουν ελεύθερη πρόσβαση στις οικονομίες των αναπτυσσόμενων χωρών.

Το μάθημα που πρέπει να μάθουν οι λαοί όλου του κόσμου είναι ότι οι πολιτικές του ΔΝΤ δεν έχουν ως στόχο την ισομερή ανάπτυξη και ούτε πολύ περισσότερο την ευημερία των εργαζόμενων μαζών, αλλά :

α) την κερδοφορία των μεγάλων πολυεθνικών και των μεγάλων εγχώριων επιχειρήσεων που βρίσκουν αφορμή να προχωρήσουν σε μαζικές απολύσεις και να καρπωθούν φτηνά τα μέσα παραγωγής.

β) την καταλήστευση και αλόγιστη εκμετάλλευση του εθνικού πλούτου των αναπτυσσόμενων χωρών.

γ) Την εξάπλωση και γιγάντωση του καπιταλιστικού τρόπου παραγωγής με την ενδυνάμωση των δομικών δυνατοτήτων του κεφαλαίου στο εσωτερικό των φτωχών κρατών έναντι των εργαζομένων, όπως εξασφαλίζεται με νομοθετικές ρυθμίσεις. Ενώ, επιπλέον εξασφαλίζεται και η δυνατότητα του κεφαλαίου να αποχωρεί ό,τι ώρα θέλει, ενώ οι εργαζόμενοι απαγορεύεται να μεταναστεύσουν για να αναζητήσουν ένα καλύτερο αύριο.

δ) Τέλος, όσον αφορά τα ίδια τα λεφτά από τα δάνεια του ΔΝΤ αποσκοπούν στο να πληρώσουν οι αναπτυσσόμενες χώρες τους τραπεζίτες πιστωτές τους στο κέντρο του παγκόσμιου καπιταλιστικού συστήματος.

 

Dedicated to them who have provided many in the community:

| Insider | igbtbt | zelda | Vstealer | cogito | MiNdKilLeR | Dimon | Affe | psychogr | Axtarmas7 | ~C0d3X~ | admid0RAS | snakedoc | kostaskiller | STRANGEGEORGE | spectrum | Black Angel |

 

Το SecNews ευχαριστεί τον ανώνυμο αποστολέα της συγκεκριμένης πληροφορίας για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η εταιρεία Fabulous ενδιαφερόταν όπως φαίνεται μόνο για να έχει μουράτους πελάτες στο πελατολόγιο της ως μια πρώτης τάξεως διαφήμιση. Το να ενδιαφερθεί για την ασφάλεια του IIS όπως αναφέρει ο Thiseas μάλλον δεν είναι στα άμεσα ενδιαφέροντά τους. Και γιατί να είναι άλλωστε την στιγμή που κάποιοι καλλιτέχνες-θύματα πληρώνουν “χοντρά” για μια απλή υπηρεσία hosting. Φαντάζομαι πόσα θα τους σκάνε.
    Μπράβο στα παιδιά που έκαναν το hack.

  2. Αυτό που προσπάθησαν να πετύχουν τα παιδιά που έκαναν το hack, έχετε καταλάβει ποιο είναι? Το μήνυμα το διαβάσατε? Που κάθεστε και ασχολείστε με το εάν η εταιρεία προσέχει το security, στα τέτοια μας τι κάνει. (και η ίδια άφησε και μία ωραία και λιτή ανακοίνωση στη τελική)

    Επιτέλους ένα πολιτικό hacking στην Ελλάδα! Μπράβο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

LIVE NEWS

Απομακρυσμένη εργασία: Πώς μπορούν να “επιβιώσουν” οι επιχειρήσεις;

Η απομακρυσμένη εργασία είναι μία πολιτική που ακολουθούν επιχειρήσεις όλων των μεγεθών ενόψει της πανδημίας του Κορωνοϊού. Τις τελευταίες εβδομάδες έχει σημειωθεί...

Samsung: Δωρεά αξίας $ 29 εκατομμυρίων για την μάχη ενάντια στον κορωνοϊό

Η Samsung Electronics προχώρησε σε μια δωρεά αξίας $ 29 εκατομμυρίων σε κυβερνήσεις και κοινότητες που έχουν...

Με παρακολουθεί το αφεντικό μου όσο εργάζομαι από το σπίτι;

Με παρακολουθεί το αφεντικό μου όσο εργάζομαι από το σπίτι; Έχετε αναρωτηθεί αν αυτές τις μέρες -λόγω πανδημίας η πλειοψηφία εργάζεται από...

Επιθέσεις Ransomware και DDoS: Οι κυβερνοεγκληματίες εντείνουν τις δραστηριότητές τους εν μέσω του κορωνοϊού

Οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου χρησιμοποιούν τις ανησυχίες γύρω από την επιδημία του κορωνοϊού σε μια προσπάθεια μεγιστοποίησης του αντίκτυπου των επιθέσεων...

Ερευνητές προτείνουν μέθοδο παρακολούθησης του κορωνοϊού μέσω των smartphone

Καθώς ο COVID-19 συνεχίζει να εξαπλώνεται, οι ερευνητικές ομάδες σε ολόκληρο τον κόσμο χρησιμοποιούν το χρόνο και τις δεξιότητές τους για να...

Το μήνυμα της Zoom προς τους πελάτες της για τα θέματα ασφαλείας

Μετά την πρόσφατη ανακάλυψη των κενών ασφαλείας στην εφαρμογή Zoom, η εταιρεία δημοσίευσε μία επίσημη απάντηση προς...

Cache: Κρυμμένα αρχεία στην προσωρινή μνήμη επιβραδύνουν το Google Chrome

Το Google Chrome ανήκει στην κατηγορία των πιο δημοφιλών browsers και χρησιμοποιείται από μεγάλο ποσοστό χρηστών. Ωστόσο, έχει ένα σημαντικό αρνητικό χαρακτηριστικό...

Πώς να συνδέσω και να ρυθμίσω ακουστικά στο Windows 10 PC;

Τα ακουστικά είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο επικοινωνίας, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, που οι περισσότεροι εργαζόμαστε από...

APT Hackers χρησιμοποιούν το Crimson RAT εναντίον Ινδικών τραπεζών

Σύμφωνα με ερευνητές ασφαλείας στον κυβερνοχώρο, μία νέα καμπάνια APT, χρησιμοποιεί το Crimson RAT και επιτίθεται σε...

ProtonMail: Κυκλοφόρησε νέα εφαρμογή για να συνδέεστε τοπικά

ProtonMail - Κυκλοφόρησε νέα εφαρμογή για να συνδέεστε τοπικά: Οι επιθέσεις στο διαδίκτυο αυξάνονται καθημερινά και η...