ΑρχικήReviewsMintBox Mini 2 το δυνατό μικρό με το τελευταίο Mint 19

MintBox Mini 2 το δυνατό μικρό με το τελευταίο Mint 19

H Compulab ανακοίνωσε το MintBox Mini 2, μια αναβάθμιση ενός μικροσκοπικού επιτραπέζιου υπολογιστή που τρέχει με τη διανομή Mint Linux. Η μεγαλύτερη αναβάθμιση από την πρώτη έκδοση MintBox Mini, είναι στον επεξεργαστή, καθώς η εταιρεία άλλαξε τον AMD με ένα τετραπύρηνο Intel Celeron J3455.
Η παραπάνω εικόνα δείχνει ότι το Mini 2 είναι λίγο μεγαλύτερο από ένα ποντίκι, αλλά στη βασική του διαμόρφωση (που κοστίζει 299 δολάρια) διαθέτει 4GB RAM ένα 64GB solid-state drive και CPU της σειράς “Apollo Lake”.
Με 50 δολάρια επιπλέον, μπορείτε να έχετε την έκδοση Pro, η οποία διαθέτει την διπλάσια τη μνήμη RAM και μεγαλύτερη χωρητικότητα αποθήκευσης (120GB). Το MintBox Mini 2 διαθέτει μια θύρα USB 3.0 και δύο USB 2.0, έξοδο HDMI και μια θύρα Gigabit Ethernet. MintBox Mini 2
Αν δεν προτιμάται την ενσύρματη σύνδεση στο Internet, το Mini 2 έχει ενσωματωμένο Wi-Fi 802.11ac, και υποστήριξη Bluetooth.
Φυσικά, το πιο σημαντικό είναι ότι το Mini 2 έρχεται με το Mint 19 προεγκατεστημένο. Η διανομή στην έκδοση 19 διαθέτει την λειτουργία αποκατάστασης συστήματος Timeshift.
Η Compulab δέχεται άμεσα παραγγελίες για το MintBox Mini 2, και η αποστολή της συσκευής αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα του επόμενου μήνα. Η εταιρεία αναφέρει επίσης ότι θα μπορείτε να παραγγείλετε το νέο Linux PC μέσω της Amazon από τον Αύγουστο.
________________________________

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS