ΑρχικήinetWindows 10: Μυστικό Hotkey ανοίγει τον επιλογέα Emoji σε κάθε εφαρμογή

Windows 10: Μυστικό Hotkey ανοίγει τον επιλογέα Emoji σε κάθε εφαρμογή

Τα Windows 10 διαθέτουν ένα κρυμμένο εργαλείο επιλογής emoji που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για προσθέσετε το emoji που επιθυμείτε σε οποιαδήποτε εφαρμογή, ακόμα και σε προγράμματα όπως το Google Chrome. Είναι προσβάσιμο με το πάτημα ενός συνδυασμού πλήκτρων.
Το πρόγραμμα επιλογής emoji προστέθηκε από την ενημερωμένη έκδοση Fall Creators στα Windows 10 και βελτιώθηκε στο νέο λειτουργικό Windows 10 April 2018 Update.Emoji
[su_note note_color=”#fff9d8″ text_color=”#271e45″ radius=”2″]Τα Εmoji είναι χαρακτήρες unicode, και επομένως τα emoji που πληκτρολογείτε με το πληκτρολόγιο σας θα είναι ορατά σε οποιοδήποτε σύγχρονο λειτουργικό σύστημα ή συσκευή που υποστηρίζει Εmoji. [/su_note]
Πώς να ανοίξετε τον επιλογέα Εmoji
Για να ανοίξετε τον επιλογέα Εmoji, πατήστε μαζί τα πλήκτρα Win+. ή Win+; στο πληκτρολόγιό σας. Με άλλα λόγια, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο των Windows και πατήστε είτε το πλήκτρο της τελείας (.) ή το ερωτηματικό (;).
Ο δρομέας του υπολογιστή σας θα πρέπει να είναι κάπου που δέχεται την πληκτρολόγηση κειμένου, για να χρησιμοποιήσετε τα παραπάνω hotkeys. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις συντομεύσεις σχεδόν σε κάθε εφαρμογή, που διαθέτει πεδίο κειμένου (από εφαρμογές περιήγησης ιστού, εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, το Notepad ή στο Office).
Όταν ανοίξει το παράθυρο με τα Εmoji απλά κάντε click σε αυτό που θέλετε για να προστεθεί στο κείμενό σας. Ο πίνακας που θα εμφανιστεί θα θυμάται ποια emoji χρησιμοποιείτε συχνότερα και θα τα εμφανίζει πρώτα στην λίστα.
Με το νέο λειτουργικό Windows 10 April 2018 Update, ο πίνακας των Εmoji μπορεί να παραμένει ανοιχτός ακόμα και μετά την προσθήκη κάποιου Εmoji για να μπορείτε να εισάγετε όσα θέλετε. Για να τον κλείσετε, κάντε κλικ στο “x” στην επάνω δεξιά γωνία του πίνακα ή πατήστε το πλήκτρο Esc στο πληκτρολόγιό σας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS