ΑρχικήinetΗ Microsoft κυκλοφόρησε το Office 2016 Preview για Mac

Η Microsoft κυκλοφόρησε το Office 2016 Preview για Mac

Η Microsoft μόλις διέθεσε στη κυκλοφορία το Office 2016 Preview για Mac . Τους τελευταίους μήνες η ομάδα ανάπτυξης του Office, ήταν αρκετά απασχολημένη με τη δημιουργία του επερχόμενου Office 2016 Preview για Windows, καθώς και με τις νέες universal εφαρμογές των Windows 10 που λειτουργούν σε κινητές συσκευές ακριβώς όπως λειτουργούν και στους υπολογιστές. Αποδεικνύεται ότι οι χρήστες συστημάτων Mac, δεν θα μείνουν δυσαρεστημένοι.Office 2016 Preview

Η Microsoft όπως προαναφέραμε μόλις κυκλοφόρησε μια προεπισκόπηση του Office 2016 για Mac, η οποία περιλαμβάνει ενημερωμένες εκδόσεις του Word, Excel PowerPoint, OneNote και του Outlook.

Όλες οι εφαρμογές έρχονται βελτιστοποιημένες για οθόνες Retina, υποστηρίζουν προβολές πλήρους οθόνης και άλλαξαν το ribbon της διεπαφής.

Όπως θα περίμενε κανείς, η νέα εφαρμογή είναι συνδεδεμένη με το cloud για να έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε. Περιέργως, οι υπηρεσίες της Microsoft OneDrive, OneDrive για επιχειρήσεις και SharePoint δεν υποστηρίζονται αυτή τη στιγμή.

Αν σας ενδιαφέρει να δοκιμάσετε τη νέα εφαρμογή μπορείτε να το κάνετε από εδώ.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS