ΑρχικήinetΗ παγκόσμια αγορά Penetration Testing αναμένεται να αναπτυχθεί τα επόμενα χρόνια

Η παγκόσμια αγορά Penetration Testing αναμένεται να αναπτυχθεί τα επόμενα χρόνια

Penetration Η παγκόσμια penetration testing αγορά μπορεί να κατηγοριοποιηθεί ανάλογα με τη λειτουργία, τις υπηρεσίες, τον τύπο του οργανισμού, τον τελικό χρήστη και την περιοχή. Όσον αφορά στη λειτουργία, χωρίζεται σε on-cloud και σε εγκατεστημένες υπηρεσίες. Οι cloud υπηρεσίες αναμένεται να έχουν τη μεγαλύτερη ανάπτυξη κατά την επόμενη περίοδο. Όσον αφορά στις υπηρεσίες, χωρίζεται σε επαγγελματικές υπηρεσίες και υπηρεσίες διαχείρισης. Σχετικά με τον οργανισμό, χωρίζεται σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις. Οι μεγάλες επιχειρήσεις καλούνται να αποθηκεύσουν δεδομένα σε μεγάλη ποσότητα. Αυτό ενθαρρύνει την ανάπτυξη της penetration testing αγοράς. Όσον αφορά στον τελικό χρήστη, χωρίζεται σε IT & Telecom, BFSI, παραγωγή, ενέργεια, υγειονομική περίθαλψη, μέσα ενημέρωσης, ψυχαγωγία και άλλα. Τη μεγαλύτερη ανάπτυξη προβλέπεται να έχει ο τομέας της πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών.

Η παγκόσμια penetration testing αγορά αναμένεται να αυξηθεί κατά 14,2% το διάστημα 2018-2027. Δύο από τους παράγοντες που θα οδηγήσουν στην αύξηση του penetration testing είναι η εμφάνιση όλο και περισσότερων hackers και η αυξανόμενη χρήση του Διαδικτύου.

Όσον αφορά στην περιοχή, η παγκόσμια αγορά του penetration testing εντοπίζεται κυρίως σε: Βόρεια Αμερική, Ασία-Ειρηνικός, Λατινική Αμερική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. Τη μεγαλύτερη ανάπτυξη (στο διάστημα 2018-2027) αναμένεται να έχει η αγορά της Βόρειας Αμερικής. Αυτή η ανάπτυξη οφείλεται κυρίως στην ανεπτυγμένη υποδομή πληροφορικής και στις μεγάλες επενδύσεις στον τομέα των υπολογιστών. Η περιοχή όμως, που θα γνωρίσει την πιο γρήγορη ανάπτυξη σε σχέση με πριν, είναι η Ασία, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει επεκταθεί στον τομέα της πληροφορικής και του λιανικού εμπορίου. Αυτό θα οδηγήσει με τη σειρά του στην ανάπτυξη της παγκόσμιας penetration testing αγοράς στην περιοχή.

Όπως είπαμε παραπάνω, ένας από τους παράγοντες ανάπτυξης του penetration testing είναι οι αυξανόμενες επιθέσεις από hackers. Υπάρχει όλο και μεγαλύτερη ανάγκη για την αξιολόγηση των συστημάτων και της ασφάλειάς τους.

Μια έκθεση με τίτλο “Penetration Testing Market: Global Demand Analysis & Opportunity Outlook 2027” παρέχει μια λεπτομερή εικόνα της παγκόσμιας penetration testing αγοράς. Επίσης, περιλαμβάνει διάφορους παράγοντες που σχετίζονται με τη βιομηχανική ανάπτυξη, τους περιορισμούς, τον κίνδυνο προσφοράς και ζήτησης, την ελκυστικότητα της αγοράς, ανάλυση BPS και άλλα. Αναφέρει ακόμα τους βασικότερους συντελεστές της παγκόσμιας penetration testing αγοράς που είναι οι παρακάτω εταιρείες: Context Information Security, Core Security SDI Corporation, Redteam Security Consulting, Qualys, Inc., Rapid7, Inc ., Hewlett Packard Enterprise, Veracode, Trustwave Holdings, Inc., Acunetix, Cigital Inc., IBM Corporation, Checkmarx και WhiteHat Security.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS