ΑρχικήsecurityΤο Tinder είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή του κόσμου... με πολλές απάτες!

Το Tinder είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή του κόσμου… με πολλές απάτες!

Σίγουρα μας αρέσει το “Netflix and chill” αλλά ίσως οι περισσότεροι από εμάς προτιμούν το μόνο το “chill”. Τι εννοούμε; Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, το Tinder κερδίζει το Netflix και χρίζεται η πιο δημοφιλής Non-Gaming εφαρμογή του κόσμου!

Tinder

Κάθε χρόνο, το online-dating ελκύει όλο και περισσότερους χρήστες, με το Tinder να είναι η πιο αγαπημένη επιλογή όλων.

Σύμφωνα με αναφορές, το Tinder έχει γίνει η πιο επικερδής εφαρμογή στο Google Play Store όσο και στο Apple Store στην non-game κατηγορία, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019. Το dating app ξεπέρασε το Netflix και το Youtube δημιουργώντας περίπου 497 εκατομμύρια δολάρια.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες παράγουν το 18% των εσόδων του Tinder, ακολουθούμενες από το 13% από τη Βραζιλία και το 4% από τη Μεγάλη Βρετανία. Από την άλλη, το Netflix, το οποίο βρισκόταν στην κορυφή το περασμένο έτος, κατέκτησε τη δεύτερη θέση με 61 εκατομμύρια δολάρια.

Οι εκθέσεις υποδεικνύουν επίσης ότι το Tencent Video κέρδισε 278 εκατομμύρια δολάρια κατακτώντας την τρίτη θέση ακολουθούμενη από iQIYI και το YouTube στις θέσεις 4 και 5, αντίστοιχα.

Επειδή το Tinder είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή θα πρέπει να είμαστε και αρκετά προσεκτικοί κατά την χρήση του εφόσον γίνεται πόλος έλξης και κακόβουλων χρηστών.

Αξίζει να αναφέρουμε το περιστατικό του 29χρονου Σιμόν Χαγιούτ, του διαβόητου απατεώνα που αναζητούσαν οι Αρχές του Ισραήλ με δράση τόσο στην χώρα τους όσο και στην Ευρώπη.

Ο Σιμόν Χαγιούτ εμφανιζόταν με τα ψευδή στοιχεία Σαρόν Νταβίντ ο οποίος επιχείρησε στις 5 το απόγευμα στις 28 Ιουνίου, να πετάξει με αυτά τα στοιχεία από τον διεθνή αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό τα Τίρανα Αλβανίας. Φυσικά, κατέληξε στα χέρια της ελληνικής αστυνομίας.

Κατά τον έλεγχο που του έγινε, από άντρες της Ασφάλειας του Αεροδρομίου επέδειξε τα πλαστά του στοιχεία με το όνομα Σαρόν Νταβίντ και καθώς αυτό έγινε αντιληπτό, προσήχθη στην Ασφάλεια του Αεροδρομίου όπου του έγινε εκτενής έλεγχος και διαπιστώθηκαν τα πραγματικά του στοιχεία. Αφού συνελήφθη για πλαστογραφία και ψευδή στοιχεία, διαπιστώθηκε πως εκκρεμούσε σε βάρος του διεθνές ένταλμα των Αρχών του Ισραήλ για σωρεία, κλοπών, απατών, κλοπή από εργοδότη και πλαστογραφία.

Στο εξωτερικό είναι γνωστός ως «Tinder Swindler», ο απατεώνας του «Tinder», εφόσον γνώριζε πλούσιες Σκανδιναβές, μέσω της εφαρμογής, στις οποίες εμφανιζόταν ως Σιμόν Λεβιέβ προσποιούμενος τον γιο γνωστού δισεκατομμυριούχου εμπόρου διαμαντιών Λεβ Λεβιέβ και αφού τις ξελόγιαζε τους αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά.

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS