ΑρχικήbusinessApple: Η πτώση υπηρεσιών προκαλεί δυσφορία στους χρήστες της!

Apple: Η πτώση υπηρεσιών προκαλεί δυσφορία στους χρήστες της!

Προβλήματα αντιμετώπισαν εχθές οι χρήστες των συσκευών της Apple, καθώς οι υπηρεσίες που συνδέονται με το iCloud δε λειτουργούσαν. Στην πραγματικότητα, δεν επιτυγχάνονταν η σύνδεση στα account των χρηστών, στο iCloud και σε άλλες υπηρεσίες μεταξύ των οποίων οι Photos, Mail, Backup, Find My Friends, Contacts και Calendars. Ταυτόχρονα, τα Apple Stores δεν ήταν σε θέση να επεξεργάζονται καμία συναλλαγή.

Σταδιακά, οι υπηρεσίες επανήλθαν κανονικά σε λειτουργία εκτός από τα Calendars, Contacts και Reminders.

Apple

Φυσικά, οι χρήστες δυσαρεστήθηκαν ιδιαίτερα και το γνωστοποιούσαν μέσω των αναρτήσεων τους στο Twitter. Η εταιρεία ενημέρωσε για την κατάσταση των υπηρεσιών, προκειμένου να γνωρίζουν οι χρήστες ότι υπάρχει γενικό πρόβλημα. Η ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε, σε όλες τις υπηρεσίες που δεν λειτουργούσαν, ήταν η εξής:

“Users may be experiencing a problem with this service.”

Επειδή η βλάβη ήταν τόσο εκτεταμένη, οι χρήστες στην προσπάθεια τους να διορθώσουν τις συσκευές τους, στράφηκαν για βοήθεια στα φυσικά καταστήματα της Apple. Εκεί οι υπάλληλοι των καταστημάτων, τους ενημέρωσαν, ότι όχι μόνο δεν επιδέχονται επιδιορθώσεις οι συσκευές, αλλά η διακοπή αυτή φαίνεται να είναι σε παγκόσμιο επίπεδο.

Apple

Αδυναμία λειτουργίας παρουσίασε και το Apple Pay, σε κάποιες συσκευές. Ορισμένοι χρήστες αδυνατούσαν να κάνουν αγορές ή να επεξεργαστούν τις Apple Pay κάρτες τους.

Επίσης, δυσαρέσκεια προκάλεσε η αδυναμία λειτουργίας των υπηρεσιών With Find My Friends και Find My Phone. Πρόκειται για υπηρεσίες, που εξυπηρετούν τους χρήστες στον εντοπισμό φίλων και μελών οικογένειας.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι είναι η δεύτερη διακοπή των υπηρεσιών της Apple μέσα σε έναν χρόνο. Μεγάλη σύμπτωση αποτελεί το γεγονός ότι συνέβη μια μέρα μετά την ολοήμερη πτώση των υπηρεσιών του Facebook, Facebook Messenger, Twitter, Instagram και WhatsApp.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS