ΑρχικήHow ToΘέλετε να καταγράψετε την οθόνη του iPhone σας;Τώρα ξέρετε πως!

Θέλετε να καταγράψετε την οθόνη του iPhone σας;Τώρα ξέρετε πως!

Έχετε ευχηθεί ποτέ να μπορούσατε να ξαναδείτε, με κάποιον τρόπο ένα σημαντικό Facetime; Να μπορούσατε να ξαναζήσετε μια επιτυχημένη στιγμή από το παιχνίδι που σας αρέσει και παίζεται στο κινητό σας; Θα θέλατε για παράδειγμα, να πατήσετε το record και να καταγράφετε οτιδήποτε διαδραματίζεται μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή στη συσκευή σας; Τώρα μπορείτε να το καταφέρετε με το iPhone κινητό σας!

iPhone

Ο οδηγός που ακολουθεί θα σας βοηθήσει να βρείτε τον τρόπο να καταγράφετε, οτιδήποτε δε θέλετε να ξεχάσετε σε μορφή βίντεο από το iPhone σας.

Αρχικά κατευθυνθείτε στο μενού ρυθμίσεων του iPhone, το οποίο βρίσκεται στην αρχική σελίδα. Το εικονίδιο του είναι ένα γκρι-μαύρο γρανάζι σε γκρίζο φόντο και λογικά θα βρίσκεται στην προτελευταία σειρά δεξιά.

Εκεί θα βρείτε το Control Center, επιλέξτε το και μετά πατήστε Προσαρμογή των στοιχείων ελέγχου. Εδώ θα δείτε μια λίστα με όλες τις λειτουργίες που εμφανίζονται στο Control Center του iPhone. Πατήστε το πράσινο βέλος προς τα αριστερά και θα προστεθεί στη λίστα των εφαρμογών που περιλαμβάνονται. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε περισσότερες λειτουργίες από την λίστα, αν νομίζετε ότι θα μπορούσαν να σας φανούν χρήσιμες.

iPhone

Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργηθεί μια συντόμευση του Screen Recorder, την οποία μπορείτε να μεταφέρετε στην αρχική οθόνη σας. Εάν πατήσετε το κουμπί καταγραφής θα δείτε μια αντίστροφη μέτρηση στον κύκλο και τότε το εικονίδιο θα γίνει κόκκινο. Η οθόνη σας τώρα είναι στην διαδικασία καταγραφής. Ακόμα κι αν κλείσετε το Control Center, η καταγραφή συνεχίζεται. Στην περίπτωση που θέλετε να την διακόψετε, μπορείτε να το κάνετε εξίσου εύκολα, απλά πατώντας το ίδιο κουμπί καταγραφής.

Αν θέλετε οτιδήποτε καταγράφεται να έχει ήχο, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί καταγραφής οθόνης, όταν δεν κάνετε εγγραφή. Στο μενού που εμφανίζεται, ενεργοποιήστε τον ήχο. Με τον ίδιο τρόπο, μπορείτε και να απενεργοποιήσετε τον ήχο όποτε χρειάζεται.

Με αυτά τα απλά βήματα, μπορείτε να αποθηκεύετε στο iPhone σας ότι εσείς επιθυμείτε.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS