ΑρχικήinetΠαράξενες ειδοποιήσεις εμφανίστηκαν σε συσκευές χρηστών 7 Pro

Παράξενες ειδοποιήσεις εμφανίστηκαν σε συσκευές χρηστών 7 Pro

Pro

Μερικές ώρες πριν, οι ιδιοκτήτες συσκευών OnePlus 7 Pro, έλαβαν δύο περίεργες ειδοποιήσεις στα τηλέφωνά τους, οι οποίες έμοιαζαν να προέρχονταν από την υπηρεσία Push της OnePlus. Η μία από τις ειδοποιήσεις περιείχε μια σειρά από ασυνάρτητους λατινικούς χαρακτήρες, ενώ η άλλη κάτι που φαίνεται να είναι κορεατικοί ή κινεζικοί χαρακτήρες. Όπως ήταν φυσικό οι χρήστες ανησύχησαν και θεώρησαν ότι είτε επρόκειτο για κάποιο spam είτε ότι οι servers της εταιρείας έπεσαν θύμα κάποιου hacker. Ωστόσο όπως αποδείχτηκε τίποτα από αυτά δε συνέβη, αφού η OnePlus ξεκαθάρισε λίγο αργότερα τα πράγματα λέγοντας ότι επρόκειτο για ένα λάθος που προέκυψε από μια δοκιμή.

Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια μιας εσωτερικής δοκιμής και οι ειδοποιήσεις στάλθηκαν κατά λάθος παγκοσμίως σε μερικούς ιδιοκτήτες OnePlus 7 Pro. Όσοι ήταν ξύπνιοι, πιθανόν θα εξεπλάγησαν όταν είδαν στη συσκευή τους αυτά τα δύο ακαταλαβίστικα μηνύματα – κάποιοι χρήστες τα βρήκαν αστεία, άλλοι θεώρησαν ότι ήταν κάποιο spam, ενώ ορισμένοι ανησύχησαν ότι τα τηλέφωνά τους ή οι διακομιστές της OnePlus είχαν πέσει θύμα hacking. Σίγουρα πάντως όλοι όσοι έλαβαν τα δύο αυτά μηνύματα παραξενεύτηκαν.

Ωστόσο δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Η OnePlus ανακοίνωσε επίσημα ότι διερευνά το σφάλμα και ότι σύντομα θα μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες, μόλις εντοπίσει τον λόγο που συνέβη αυτό. Ας ελπίσουμε ότι η εταιρεία θα είναι πιο προσεκτική στο μέλλον όταν δοκιμάζει κάποιο καινούριο χαρακτηριστικό και δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσουν ξανά οι χρήστες της, λαμβάνοντας κάποιο περίεργο ή ακατανόητο μήνυμα!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS