ΑρχικήHow ToΠώς να κατεβάσω μια εφαρμογή αν δεν υπάρχει στο Play Store;

Πώς να κατεβάσω μια εφαρμογή αν δεν υπάρχει στο Play Store;

Το Play Store, η πλατφόρμα που έχει δημιουργήσει η Google για την λήψη εφαρμογών εξυπηρετεί καθημερινά πολλούς χρήστες Android κινητών. Εκεί μπορεί κανείς να βρει εφαρμογές για οτιδήποτε χρειάζεται εύκολα και γρήγορα. Τί γίνεται όμως, όταν μια συγκεκριμένη εφαρμογή δεν υπάρχει στην πλατφόρμα; Σε αντίθεση με τα iOS, τα Android σας δίνουν την επιλογή να εγκαταστήσετε εφαρμογές στο κινητό σας ακόμα και όταν δεν προέρχονται από το Play Store.

Play Store

Έτσι, έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε μια εφαρμογή που, για παράδειγμα, κυκλοφόρησε πρόσφατα ή ακόμα μια που είναι πολύ παλιά και δε μπορείτε να την βρείτε στην πλατφόρμα της Google.

Έχοντας αναφέρει τα παραπάνω, πρέπει να γίνει σαφές, ότι το Play Store είναι αρκετά ασφαλές για τη λήψη εφαρμογών. Καλό είναι σε κάθε περίπτωση να αποφεύγονται οι λήψεις εφαρμογών από άλλες πηγές και όταν αυτό γίνεται να είναι ελεγμένες και αξιόπιστες.

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή.

Αρχικά πηγαίνετε στο APKMirror.com στον browser του τηλεφώνου σας. Πρόκειται για τoν πιο ασφαλή τρόπο λήψης εφαρμογών, μετά το Play Store της Google. Επιλέξτε την εφαρμογή που θέλετε στη γραμμή του search που βρίσκεται στην κορυφή του site.

Εάν μια εφαρμογή διαθέτει πολλές εκδόσεις διαθέσιμες, θα εμφανίζονται στη λίστα με τον αριθμό έκδοσης και την ημερομηνία κυκλοφορίας. Πατήστε την έκδοση που θέλετε, στη συνέχεια πατήστε το όνομα αρχείου και μετά το κόκκινο κουμπί “Download APK” στο κάτω μέρος της επόμενης σελίδας.

Play Store

Το τηλέφωνό σας, θα σας προειδοποιήσει για τους κινδύνους εγκατάστασης άγνωστων εφαρμογών και θα σας ζητήσει να εγκρίνετε τη λήψη. Πατήστε το κουμπί “OK” για να προχωρήσετε.

Δείτε τις ειδοποιήσεις σας, για να είστε σίγουροι ότι ολοκληρώθηκε η λήψη και πατήστε την εφαρμογή για εγκατάσταση.

Το τηλέφωνό σας, θα σας ζητήσει να επιτρέψετε την εγκατάσταση άγνωστων εφαρμογών. Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε την εναλλαγή στην οθόνη. Μετά, πηγαίνετε Πίσω και θα εμφανιστεί μια ερώτηση που θα σας ζητά να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή. Πατήστε “Εγκατάσταση”.

Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, θα δείτε μια οθόνη επιβεβαίωσης.

Τώρα, ξέρετε πως να κατεβάσετε εφαρμογή που δεν υπάρχει στο Play Store και είστε έτοιμοι να την χρησιμοποιήσετε.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS