Instagram influencers ανακτούν τα accounts με τη βοήθεια hackers
infosec

Instagram influencers ανακτούν τα accounts με τη βοήθεια hackers

Οι Instagram influencers που έχουν δει τους λογαριασμούς τους να χακάρονται και τις προσωπικές τους πληροφορίες να εκτίθενται, λένε ότι...
Read More
infosec

Windows 10: Πώς να διορθώσετε το browsing σφάλμα στο Microsoft Edge

Η τελευταία αναβάθμιση που κυκλοφόρησε από τη Microsoft για τα Windows 10 έφερε ένα πρόβλημα, το οποίο παρατηρείται όταν επιχειρεί...
Read More
infosec

Google Play: Κρυβόταν malware με τη χρήση των αισθητήρων κίνησης

Στην αγορά του Google Play υπάρχουν πολλές κακόβουλες εφαρμογές που δοκιμάζουν κόλπα για να αποφευχθεί η ανίχνευση τους. Για την...
Read More
infosec

Bug του Twitter δημοσίευε τα προσωπικά tweets των χρηστών για 5 χρόνια

Οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι χρησιμοποιούν το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο από τις Android συσκευές τους, θα πρέπει να ελέγξουν...
Read More
infosec

You have been hacked! Πως να ανακτήσετε τον παραβιασμένο λογαριασμό σας

Η ιδέα του να σας παραβιάσουν τον λογαριασμό είναι αρκετά αγχωτική και τρομακτική. Οι περισσότεροι από εσάς θα γνωρίζετε τι...
Read More
Latest Posts

Δωρεές λογισμικού σε ΜΚΟ από τη Microsoft

Αναβαθμίσεις του προγράμματος ανακοίνωσε η εταιρεία
Η Microsoft Corp. ανακοίνωσε σημαντικές αναβαθμίσεις στο πρόγραμμα δωρεάς λογισμικού, προκειμένου να διευκολύνει ακόμα περισσότερους Μη Κυβερνητικούς και Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς να αποκτήσουν πρόσβαση σε λύσεις τεχνολογίας.

Η πρωτοβουλία δωρεάς λογισμικού σε ΜΚΟ ξεκίνησε από τη Microsoft το 1998, ενώ υπολογίζεται ότι στο πλαίσιο της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας έχει μέχρι σήμερα διατεθεί<…>

διεθνώς λογισμικό αξίας πάνω από 3,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε περισσότερους από 40.000 ΜΚΟ.

Στην Ελλάδα το πρόγραμμα αυτό ξεκίνησε το 2005, ενώ από το 2009 καθιερώθηκε η διοργάνωση της εκδήλωσης NGO Day για την ενημέρωση των εν λόγω οργανισμών αναφορικά με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Υπολογίζεται ότι στην Ελλάδα περισσότεροι από 30 Μη-Κυβερνητικοί και Μη-Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί έχουν αξιοποιήσει αυτή τη δυνατότητα και έχουν αποκτήσει δωρεάν προϊόντα λογισμικού αξίας πάνω από 2.500.000 ευρώ.

Οι αναβαθμίσεις του προγράμματος που ανακοινώνονται σήμερα στοχεύουν στο να δώσουν σε ακόμα περισσότερους ΜΚΟ τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση για δωρεά λογισμικού. Οι αλλαγές του προγράμματος, το οποίο είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο, είναι:

• Ο αριθμός των διαφορετικών προϊόντων λογισμικού της Microsoft που μπορούν οι ΜΚΟ να ζητήσουν ανέρχεται πλέον στους δέκα τίτλους προϊόντων, από έξι που ίσχυε μέχρι σήμερα, δίνοντάς στους ΜΚΟ τη δυνατότητα να αποκτήσουν το λογισμικό που χρειάζονται, όπως Windows 7, Microsoft Office 2010, Microsoft Sharepoint 2010, κτλ.

• Προστίθενται τρεις νέες κατηγορίες μη κερδοσκοπικών οργανισμών που μπορούν ζητήσουν δωρεάν λογισμικό: Οργανισμοί ιατρικής έρευνας, ιδιωτικά ιδρύματα και οργανισμοί ερασιτεχνικής άθλησης και ψυχαγωγίας.

• Στο πρόγραμμα προστίθεται η προσφορά Get Genuine, επιτρέποντας στους ΜΚΟ να διασφαλίσουν ότι οι υπολογιστές τους θα τρέχουν γνήσιο λογισμικό της Microsoft, εξασφαλίζοντας παράλληλα τακτικές αναβαθμίσεις και ενισχυμένη ασφάλεια.

«Πιστή στην πεποίθησή της ότι η τεχνολογία μπορεί να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στη βελτιστοποίηση των δραστηριοτήτων των ΜΚΟ, η Microsoft διευρύνει σημαντικά το πρόγραμμα δωρεάς λογισμικού, αποσκοπώντας στην ακόμη πιο ενεργή υποστήριξη των εν λόγω οργανισμών, κάτι που θα τους βοηθήσει ιδιαίτερα σε μια κρίσιμη οικονομική περίοδο σαν την σημερινή.

Με αυτό τον τρόπο, η Microsoft αποδεικνύει πως στέκεται ουσιαστικός αρωγός στις προσπάθειες των ΜΚΟ να συνεισφέρουν στην κοινωνία, ελπίζοντας πως θα συνδράμει με το δικό της τρόπο στην εκπλήρωση της αποστολής τους», υπογράμμισε η κα Λία Κομνηνού, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Microsoft Ελλάς.

Οι Μη Κυβερνητικοί και Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί μπορούν να ανατρέξουν για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα δωρεάς λογισμικού και τον τρόπο υποβολής συμμετοχής στην ιστοσελίδα: http://www.microsoft.com/nonprofit.

Πηγή: newsbeast.gr

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *