ΑρχικήTop PicksΤα κορυφαία YouTube channels για να μάθετε Ethical Hacking

Τα κορυφαία YouTube channels για να μάθετε Ethical Hacking

hacking

Το YouTube είναι ο προορισμός για τα περισσότερα από τα βίντεο που δημιουργούνται και δημοσιεύονται σε όλο τον κόσμο με πάρα πολλά θέματα. Έτσι, η πλατφόρμα διαθέτει μια τεράστια ποικιλία βίντεο. Όποιος επιθυμεί να μάθει κάτι μπορεί να το ψάξει στο YouTube και απλά να παρακολουθήσει τα ανάλογα βίντεο. Το πιο δημοφιλές θέμα στις μέρες μας ωστόσο, είναι το Ethical Hacking και ο προγραμματισμός. Υπάρχουν αρκετά κανάλια στο YouTube τα οποία σας επιτρέπουν να μάθετε Ethical Hacking και προγραμματισμό παρακολουθώντας απλώς τα βίντεό τους. Ακολουθεί μια λίστα με τα κορυφαία κανάλια στο YouTube, τα οποία θα σας βοηθήσουν να μάθετε προγραμματισμό.

# 1 Thenewboston | Learn Programming on YouTube

Το Thenewboston έχει πάνω από 4340 βίντεο, για να διδαχτείτε και περισσότερους από 1,4 εκατομμύρια συνδρομητές. Αυτό το κανάλι εστιάζεται στον προγραμματισμό. Ορισμένα βίντεο παρέχουν επίσης σεμινάρια για hacking. Ο Bucky Roberts είναι το πρόσωπο που διαχειρίζεται αυτό το κανάλι και διδάσκει προγραμματισμό μέσω βίντεο. Τα βίντεο αυτά είναι αρκετά εύκολα.

# 2 Derek Banas

Ο Derek Banas έχει πάνω από 548.000 συνδρομητές και μια συλλογή από 796 βίντεο μέχρι τώρα. Το σημείο ενδιαφέροντος στα βίντεό του, είναι ότι εξηγεί την έννοια του προγραμματισμού σε ένα μόνο βίντεο πάρα πολύ καλά. Στόχος του είναι να διδάσκει όσο το δυνατόν περισσότερα στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

# 3 ProgrammingKnowledge

Αυτό είναι το καλύτερο μέρος για να βρείτε μαθήματα προγραμματισμού. Οι αρχάριοι προγραμματιστές μπορούν να μάθουν μια ποικιλία προγραμμάτων εδώ. Έχει πάνω από 302.5k συνδρομητές και παρέχει πάνω από 1100 βίντεο.

# 4 Hak5 | Best YouTube Hacking Channel

Υπάρχουν δύο κανάλια με το ίδιο όνομα που υπάρχουν στο YouTube. Το ένα έχει έναν τεράστιο αριθμό συνδρομητών, άνω των 291k, ενώ το άλλο έχει μόνο 11k συνδρομητές. Και τα δύο κανάλια έχουν πάνω από 1650 βίντεο. Αυτό το κανάλι έχει κερδίσει δημοτικότητα λόγω της αξιοσημείωτης ποιότητας των βίντεο που προσφέρει. Απλά μαθήματα ethical hacking είναι διαθέσιμα εδώ.

# 5 Learncode.academy

Το Learncode.academy εστιάζει στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστού. Αυτό το κανάλι, σας ενημερώνει για το JavaScript, jQuery κλπ. Τα βίντεο παρέχουν συμβουλές και εξηγούν τη διαδικασία να γίνετε επαγγελματίας σχεδιαστής ιστοσελίδων. Έχει πάνω από 271.5k συνδρομητές και πάνω από 123 βίντεο για έλεγχο.

# 6 Treehouse

Ο στόχος του καναλιού, είναι να εκπαιδεύσει τους θεατές του σχετικά με τον προγραμματισμό. Παρέχει επίσης στους συνδρομητές, συμβουλές και συνεντεύξεις. Έχει πάνω από 133k συνδρομητές και συνολικά 388 βίντεο.

# 7 Penetration Testing in Linux

Με έναν τεράστιο αριθμό συνδρομητών (57.5k) και συνολικά 363 βίντεο αυτήν τη στιγμή, είναι το πιο δημοφιλές κανάλι στην κατηγορία του. Ο σκοπός αυτού του καναλιού είναι ο έλεγχος του επιπέδου διείσδυσης οποιουδήποτε ιστότοπου / λογαριασμού / ασφαλούς δικτύου κ.λπ. Επιπλέον μπορείτε επίσης να μάθετε γρήγορα hacking, προγραμματισμό κ.λπ.

# 8 Seytonic

Το Seytonic παρέχει ένα συνδυασμό τεχνικών hacking, δοκιμών διείσδυσης κλπ. Έχει πάνω από 85.6K συνδρομητές και πάνω από 88 βίντεο με μεγάλη ποικιλία περιεχομένου για μάθηση. Μπορείτε να βρείτε βίντεο σχετικά με τα hacking, τα DIY projects, τα raspberry pi mods, κλπ

# 9 Open Security Training

Αυτό το κανάλι παρέχει ακριβείς γνώσεις σχετικά με τα κόλπα και τις τεχνικές hacking σε πάνω από 17.7k συνδρομητές, με τη βοήθεια 296 βίντεο προς το παρόν.

# 10 JackkTutorials

Αυτό το κανάλι στο YouTube είναι αρκετά δημοφιλές και έχει πάνω από 204k συνδρομητές και μια συλλογή από περισσότερα από 347 βίντεο. Το κανάλι ανεβάζει καθημερινά καινούρια βίντεο.

# 11 Vivek Ramachandran

Αυτό το κανάλι YouTube έχει πάνω από 8k οπαδούς με μια σειρά από 217 βίντεο. Επικεντρώνεται κυρίως στη διδασκαλία δεξιοτήτων hacking στους συνδρομητές. Οι λάτρεις της τεχνολογίας βρίσκουν το κανάλι αυτό πολύ ενδιαφέρον.

# 12 PNPutorals

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS