ΑρχικήinetWhatsApp: Απαγορεύει τη χρήση σε όσους χρησιμοποιούν ανεπίσημη έκδοση

WhatsApp: Απαγορεύει τη χρήση σε όσους χρησιμοποιούν ανεπίσημη έκδοση

έκδοσηΥπάρχουν πολλές εφαρμογές του WhatsApp, που προέρχονται από τρίτους και προσφέρουν καλύτερες λειτουργίες από την επίσημη έκδοση.

Η εφαρμογή WhatsApp είναι η πιο δημοφιλής και η πιο χρησιμοποιημένη πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων σε όλο τον κόσμο. Στην Ινδία, η πλατφόρμα μηνυμάτων, που ανήκει στο Facebook, έχει εκατομμύρια χρήστες. Ωστόσο, η πλατφόρμα  προσπαθεί τώρα να λύσει ένα θέμα. Πρόκειται για τη λήψη μιας έκδοσης του WhatsApp που προέρχεται από τρίτους. Εδώ και καιρό είναι αρκετοί οι χρήστες που χρησιμοποιούν αυτή την έκδοση του WhatsApp αντί της επίσημης έκδοσης.

Το WhatsApp προσπαθεί να καταπολεμήσει αυτό το ζήτημα απαγορεύοντας τη χρήση της εφαρμογής σε άτομα που εκτελούν μια τροποποιημένη έκδοσή της. Ορισμένες αναφορές των media το επιβεβαιώνουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι χρήστες αυτοί  θα έχουν τη δυνατότητα να ανακτήσουν το ιστορικό των συνομιλιών τους και τους λογαριασμούς τους μόνο αν απενεργοποιήσουν τον λογαριασμό τους στην ανεπίσημη έκδοση της εφαρμογής και κατεβάσουν την επίσημη έκδοση του WhatsApp.

Σας έχει απαγορευτεί η χρήση της εφαρμογής WhatsApp;

Στο παρελθόν, αρκετές εκθέσεις έχουν αναφέρει ότι ορισμένες ανεπίσημες εκδόσεις της εφαρμογής WhatsApp είναι διαθέσιμες για λήψη στο κατάστημα εφαρμογών και πολλοί χρήστες τις επιλέγουν. Οι χρήστες προσελκύονται από αυτές τις εφαρμογές τρίτων εξαιτίας των πρόσθετων και συναρπαστικών λειτουργιών που προσφέρουν και οι οποίες δεν είναι διαθέσιμες στην επίσημη έκδοση της εφαρμογής.

Ωστόσο, ενώ αυτές οι εφαρμογές του WhatsApp προσφέρουν πολλά ελκυστικά χαρακτηριστικά, αποτελούν σοβαρή απειλή για το απόρρητο και τα δεδομένα του χρήστη. Για να καταπολεμηθεί αυτό το ζήτημα και να επιτραπεί στους χρήστες να αποφύγουν τη χρήση αυτών των εφαρμογών, η πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων εμφανίζει ένα μήνυμα (στους χρήστες που χρησιμοποιούν τέτοιες κακόβουλες εφαρμογές), το οποίο ενημερώνει ότι έχει επιβληθεί στο χρήστη προσωρινή απαγόρευση χρήσης του WhatsApp. Σημειώνει επίσης ότι ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει ξανά τις υπηρεσίες του WhatsApp μόνο μετά τη λήψη της επίσημης έκδοσης της εφαρμογής.

Ωστόσο, δεν είναι απόλυτα σαφές εάν η λήψη της επίσημης έκδοσης του WhatsApp θα επαναφέρει το ιστορικό συνομιλιών ή αν ο συγκεκριμένος χρήστης θα χρειαστεί να ξεκινήσει από τη αρχή. Ειδικότερα, η πρόσφατη έκδοση του WhatsApp έχει αναβαθμίσει την πλατφόρμα με πολλά χαρακτηριστικά για να κάνει την εμπειρία της συνομιλίας πιο διαδραστική. Η εφαρμογή έχει προσθέσει διάφορα χαρακτηριστικά, όπως εύκολη κοινή χρήση αρχείων, νέες επιλογές για το WhatsApp status, ομαδικές βίντεο κλήσεις, νέα αυτοκόλλητα και πολλά άλλα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS