ΑρχικήinetΗ Xiaomi δεν βιάζεται να κυκλοφορήσει ένα πτυσσόμενο τηλέφωνο

Η Xiaomi δεν βιάζεται να κυκλοφορήσει ένα πτυσσόμενο τηλέφωνο

XiaomiΠαρά το γεγονός ότι οι κατασκευαστές και οι διαχειριστές δικτύων ήθελαν το 5G να αποτελέσει το κεντρικό σημείο του MWC φέτος, είναι αναμφισβήτητο ότι τα πτυσσόμενα τηλέφωνα τράβηξαν επίσης την προσοχή. Η Samsung και η Huawei, αλλά και άλλες εταιρείες, όπως η OPPO και η Motorola παρουσίασαν τα αναδιπλούμενα τηλέφωνά τους. Περιέργως η Xiaomi δεν ήταν ανάμεσα σε αυτές τις εταιρείες.

Η Xiaomi θέλει πάντα να φέρνει κάτι πρωτότυπο. Ήταν η πρώτη εταιρεία που σχεδίασε την οθόνη χωρίς πλαίσιο και την έφερε στην αγορά με το πρώτο Mix Mi. Ακολούθησε ο συρόμενος μηχανισμός του Mi Mix 3. Τώρα αναμένεται η κυκλοφορία ενός πτυσσόμενου τηλεφώνου. Ωστόσο, η εταιρεία δεν σκέφτεται να προχωρήσει πολύ σύντομα σε αυτό, καθώς θέλει να πάρει το χρόνο της, περιμένοντας την τεχνολογία και την αγορά να ωριμάσουν για κάτι τέτοιο.

Αυτά ήταν τα λόγια του εκπροσώπου της Xiaomi, Donovan Sung, στο VentureBeat. Η απουσία ενός πτυσσόμενου τηλεφώνου από την Xiaomi στο MWC δεν πέρασε απαρατήρητη, ειδικά μετά το βίντεο του προέδρου της Xiaomi, Lin Bin.

Οι δηλώσεις του υπονοούν ότι η τεχνολογία που απαιτείται για τα πτυσσόμενα τηλέφωνα μπορεί να μην είναι ακόμα έτοιμη. Παρά το χειροκρότημα και το ενδιαφέρον που κέρδισαν τα πτυσσόμενα τηλέφωνα, είναι ακόμα πολύ πρόωρα.

Η Xiaomi, αντίθετα, επικεντρώνεται στο 5G. Ενώ οι επικριτές αμφισβητούν τα σημαντικά αποτελέσματα που θα έχει η νέα τεχνολογία στα smartphones, ο Sung έχει διαφορετική άποψη. Παρατηρεί τον τρόπο με τον οποίο το 4G ενεργοποίησε νέες εφαρμογές και υπηρεσίες, όπως το video streaming, κάτι που ήταν αδύνατο για τις συνδέσεις 3G. Πιστεύει ότι το ίδιο θα συμβεί και με το 5G, αν και κανείς δεν ξέρει ακόμα ποια μορφή θα λάβουν αυτές οι νέες υπηρεσίες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS