ΑρχικήinetΗ Qualcomm ανακοινώνει την υποστήριξη Quick Charge για ασύρματες βάσεις φόρτισης

Η Qualcomm ανακοινώνει την υποστήριξη Quick Charge για ασύρματες βάσεις φόρτισης

Qualcomm Η Qualcomm ανακοίνωσε την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης Quick Charge για ασύρματες βάσεις φόρτισης, ενώ μέχρι τώρα περιοριζόταν σε ενσύρματη φόρτιση. Η Qualcomm έκανε την ανακοίνωση στο MWC 2019 λέγοντας ότι η τεχνολογία Quick Charge θα την βοηθήσει να επιταχύνει τη διαδικασία φόρτισης στις ασύρματες βάσεις, δεδομένου ότι πληροί συγκεκριμένα πρότυπα. Σύμφωνα με την Qualcomm, οι βάσεις φόρτισης, που τροφοδοτούνται από το Quick Charge, θα είναι σε θέση να παρέχουν ταχεία ηλεκτρική ενέργεια με ασφαλή και συνεπή τρόπο.

Η Xiaomi έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι η επερχόμενη βάση φόρτισης Mi θα έρθει με υποστήριξη Qualcomm Quick Charge.

Τα προϊόντα ασύρματης φόρτισης στο παρελθόν είχαν έρθει σε επαφή με την τεχνολογία Quick Charge, αλλά δεν είχαν περάσει την απαιτούμενη διαδικασία συμμόρφωσης Quick Charge, σύμφωνα με την εταιρεία. Σε απάντηση, η εταιρεία αποφάσισε να επεκτείνει την τεχνολογία Quick Charge σε ασύρματες βάσεις φόρτισης. Η Qualcomm έχει επίσης επεκτείνει τη διαδικασία συμμόρφωσης για να διασφαλίσει τη λειτουργικότητα και το ότι οι κατασκευαστές βάσεων φόρτισης πληρούν τόσο τα πρότυπα Quick Charge όσο και τα πρότυπα ασύρματης φόρτισης Qi.

«Οι ασύρματες βάσεις φόρτισης που υποστηρίζονται από Quick Charge θα λειτουργούν με τους ίδιους adapters Quick Charge 2.0, 3.0, 4 και 4+, που εκατομμύρια χρήστες έχουν ήδη στο σπίτι, στο χώρο εργασίας και αλλού”, εξηγεί η εταιρεία στο blog της. Η Qualcomm επιβεβαιώνει ότι η Xiaomi θα είναι η πρώτη εταιρεία που θα κυκλοφορήσει την ασύρματη βάση φόρτισης με υποστήριξη Quick Charge.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που εισάγουμε το πρωτόκολλο γρήγορης φόρτισης για την ασύρματη βάση φόρτισης Mi, συμπληρώνοντας την υπάρχουσα σειρά της τεχνολογίας Quick Charge και παρέχοντας στους πιστούς πελάτες μας τους χαμηλότερους χρόνους φόρτισης και τη μέγιστη δυνατή ισχύ”, δήλωσε ο Yanteng Wang, επικεφαλής της ασύρματης φόρτισης της Xiaomi.

Η ασύρματη φόρτιση έχει γίνει κανόνας μεταξύ των κατασκευαστών smartphone, καθώς πολλοί χρήστες τη ζητούν, και με την υποστήριξη Quick Charge για ασύρματες βάσεις φόρτισης, η Qualcomm θα καταφέρει να κερδίσει την αγορά.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS