ΑρχικήUpdatesΤο vTime "πηγαίνει" XR με νέα υποστήριξη Cross-Platform AR για συσκευές Apple...

Το vTime “πηγαίνει” XR με νέα υποστήριξη Cross-Platform AR για συσκευές Apple και Android

Η vTime, η πλατφόρμα κοινωνικής VR, ανακοίνωσε σήμερα ότι οι χρήστες μπορούν τώρα να συνδεθούν με τους φίλους τους μέσω της επαγόμενης από smartphone ενισχυμένης πραγματικότητας εκτός από την VR.

vTime

Στο παρελθόν, οι χρήστες ανακάλυψαν το vΤime χρησιμοποιώντας μια σειρά συσκευών, όπως το Cardboard, Go, Gear VR, Rift, Vive, Windows VR και smartphones χρησιμοποιώντας αυτό που η εταιρεία αποκαλεί ένα «μαγικό παράθυρο». Τώρα οι χρήστες smartphone-clad μπορούν επίσης να συμμετάσχουν σε συνομιλίες που χρησιμοποιούν φορητό AR χάρη στο ARKit της Apple και το intergration του Google ARCore που κυκλοφόρησε σήμερα.

Τώρα που ονομάζεται επίσημα vTime XR, η ελεύθερη πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες AR να συμμετέχουν σε συνομιλίες τοποθετώντας ένα live 360 μοιρών diorama του προορισμού σε οποιαδήποτε πραγματική, flat επιφάνεια.

“Οι χρήστες AR μπορούν εύκολα να αλληλεπιδράσουν με άλλους, να αλλάξουν και να μεγεθύνουν την άποψή τους για τον προορισμό, καθώς και να έχουν πλήρη πρόσβαση σε λειτουργίες vTime, όπως avatar customization, κοινή χρήση εικόνων, ιδιωτικά μηνύματα και πολλά άλλα” αναφέρει η δήλωση.

Η ενσωμάτωση AR είναι διαθέσιμη σήμερα σε iOS και Android, προσφέροντας συμβατότητα για όλα τα υποστηριζόμενα τηλέφωνα που είναι σε θέση να υποστηρίξουν ARKit και ARCore. (Συσκευές συμβατές με ARCore & συσκευές συμβατές με ARKit)

“Η δημιουργία της πρώτης παγκόσμιας κοινωνικής εμπειρίας μεταξύ ανθρώπων ήταν μια τέτοια μοναδική ευκαιρία για εμάς που δεν μπορούσαμε να την προσπεράσουμε. Η AR παρέχει vTime με μια άλλη πλατφόρμα για μελλοντικές καινοτομίες και το vTime XR σηματοδοτεί το επόμενο βήμα στην παροχή στην παγκόσμια κοινότητα των πρωτοποριακών και εξαιρετικά ενδιαφερουσών επικοινωνιακών εμπειριών”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Clemens Wangerin.

Η ίδια η εφαρμογή είναι οργανωμένη παρόμοια με τις παραδοσιακές κοινωνικές πλατφόρμες – το vΤime XR σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα προφίλ, να συνομιλήσετε με φίλους και οικογένεια και ακόμη και να ανακαλύψετε νέους φίλους συναντώντας τυχαία άτομα σε απευθείας σύνδεση. Αντίθετα με άλλες πλατφόρμες VR, το vΤime XR δίδει έμφαση στην συνομιλία σε μια μεγάλη ποικιλία «Προορισμών».

Για περισσότερες πληροφορίες και συνδέσμους σε όλες τις εκδόσεις του vTime XR, κατευθυνθείτε στο website της εταιρείας.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS