ΑρχικήinetΘα άξιζε να επενδύσετε τα χρήματά σας σε ένα Moto X4 το...

Θα άξιζε να επενδύσετε τα χρήματά σας σε ένα Moto X4 το 2019;

moto

Το Moto X4 πλησιάζει γρήγορα στο τέλος της ζωής του

Αν και είναι δύσκολο να το πιστέψουμε, το Moto X4 προσεγγίζει γρήγορα τα δεύτερα γενέθλιά του. Το τηλέφωνο ανακοινώθηκε τον Αύγουστο του 2017 και στην αγορά των smartphone, αυτό είναι ένα αρκετά μεγάλο διάστημα.

Για να είμαστε δίκαιοι, το X4 έχει ζήσει μια πολύ μεγάλη ζωή. Παρόλο που η Motorola δεν είναι η καλύτερη όταν πρόκειται για ενημερώσεις λογισμικού, το τηλέφωνο τρέχει τώρα το Android 9 Pie και αυτό είναι κάτι εκπληκτικό.

Όσον αφορά το μέλλον ωστόσο, δεν φαίνεται και πολύ φωτεινό για το Moto X4. Το τηλέφωνο έχει ήδη λάβει δύο σημαντικές ενημερώσεις λογισμικού που έχουν ξεκινήσει με το Android Nougat και μέχρι το Android Q να κυκλοφορήσει, το τηλέφωνο θα είναι και επίσημα δύο ετών.

Η Motorola κυκλοφορεί πολλά τηλέφωνα όλο το χρόνο, οπότε όταν κυκλοφορήσει το Q και η εταιρεία πρέπει να αποφασίσει σε ποιες συσκευές πρόκειται να ξοδέψει χρόνο και χρήμα για ενημέρωση, φαίνεται απίθανο το Moto X4 να βρίσκεται στη λίστα αυτών των συσκευών.

Επιπλέον, ο σχεδιασμός του τηλεφώνου, ο επεξεργαστής, οι κάμερες και οτιδήποτε άλλο, βρίσκονται σε μειονεκτική θέση σε σύγκριση με όλα τα υπόλοιπα τηλέφωνα που είναι τώρα διαθέσιμα.

Καλύτερα να επενδύσετε τα χρήματά σας σε νεότερες συσκευές

Από μόνο του, το Moto X4 εξακολουθεί να είναι ένα αρκετά καλό τηλέφωνο για το 2019. Έχει μια οθόνη LCD με καλή εμφάνιση, αξιόπιστο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, αριστοκρατικό σχεδιασμό και προσφέρει εξαιρετική εμπειρία λογισμικού. Ωστόσο, πολλά τηλέφωνα έχουν κυκλοφορήσει από τότε που ξεκίνησε το X4 και εάν ψάξετε λίγο, θα βρείτε πολύ καλύτερες συσκευές για περίπου την ίδια τιμή ή λίγο περισσότερο.

Πάρτε το Moto G6, για παράδειγμα. Με λίγα δολάρια περισσότερα, το G6 διαθέτει πιο σύγχρονη οθόνη, με λεπτότερα πλαίσια και αναλογία διαστάσεων 18: 9, ελαφρώς βελτιωμένες κάμερες και νεώτερο επεξεργαστή.

Εκτός από το Moto G6, υπάρχει επίσης το Nokia 7.1. Παρόλο που είναι πιο ακριβό από το X4, προσφέρει μια εμπειρία flagship σε πολύ καλύτερη τιμή από ότι άλλα smartphones της κατηγορίας του. Έχει πολύ καλή κατασκευή, διαθέτει μια φανταστική οθόνη, έναν εύχρηστο επεξεργαστή και ένα θαυμάσιο πακέτο λογισμικού με εγγυημένες ενημερώσεις για τα επόμενα δύο χρόνια.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS