ΑρχικήHow ToΠώς να συνδέσετε το iPad Wi-Fi στο iPhone σας χρησιμοποιώντας το Instant...

Πώς να συνδέσετε το iPad Wi-Fi στο iPhone σας χρησιμοποιώντας το Instant Hotspot

Instant hotspotΕάν διαθέτετε iPad που έχει μόνο δυνατότητα Wi-Fi, η σύνδεση στο Internet όταν βρίσκεστε μακριά από Wi-Fi απαιτεί τη χρήση ενός hotspot. Ευτυχώς, μπορείτε να αποκτήσετε σύνδεση στο iPad μέσω του iPhone σας, χρησιμοποιώντας μια λειτουργία που ονομάζεται Personal Hotspot. Αυτό επιτρέπει στο iPad να επωφεληθεί από την κυψελοειδή σύνδεση του iPhone σας για να συνδεθεί στο διαδίκτυο. Το Instant Hotspot βελτιώνει την εμπειρία, επιτρέποντάς σας να συνδέσετε το iPhone και το iPad με ένα μόνο πάτημα, αρκεί και οι δύο συσκευές να έχουν συνδεθεί στον ίδιο λογαριασμό iCloud.

Ακολουθεί ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να εγκαταστήσετε το Instant Hotspot και να εργαστείτε στο iPad σας.

Instant Hotspot

Το Instant Hotspot είναι μια επέκταση του χαρακτηριστικού Personal Hotspot του iPhone και ως εκ τούτου απαιτεί να υπάρχει ένα cellular data plan για το iPhone σας, το οποίο να επιτρέπει τη σύνδεση. Ενώ οι περισσότεροι από τους μεγαλύτερους παρόχους των ΗΠΑ επιτρέπουν τη σύνδεση ως βασικό χαρακτηριστικό των σχεδίων τους, αξίζει να ελέγξετε αν είναι μέρος του δικού σας.

Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ της τυπικής λειτουργικότητας του Personal Hotspot στο iPhone σας και στο Instant Hotspot είναι το iCloud. Το Instant Hotspot επιτρέπει σε συσκευές που έχουν συνδεθεί στον ίδιο λογαριασμό iCloud με το iPhone σας να χρησιμοποιούν τη λειτουργία hotspot του τηλεφώνου χωρίς να εισάγουν τον κωδικό πρόσβασης. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να συνδεθείτε στον ίδιο λογαριασμό iCloud τόσο στο iPhone όσο και στο iPad που θέλετε να συνδέσετε.

Θα χρειαστεί επίσης να βεβαιωθείτε ότι τόσο το Wi-Fi όσο και το Bluetooth τόσο στο iPhone όσο και στο iPad σας, είναι ενεργοποιημένα.

Πώς να ρυθμίσετε το Personal Hotspot στο iPhone σας

  • Ανοίξτε τα Settings στο iPhone σας.
  • Επιλέξτε το Personal Hotspot.
  • Πατήστε το διακόπτη δίπλα στο Personal Hotspot, ώστε να βρίσκεται στο ‘on’.

Πώς να συνδέσετε το iPad στο Instant Hotspot του iPhone σας

  • Ανοίξτε τα Settings στο iPad σας.
  • Πατήστε το Wi-Fi.
  • Πατήστε το όνομα του iPhone σας όταν εμφανιστεί κάτω από την ετικέτα Personal Hotspots. Το iPad σας θα συνδεθεί στο iPhone σας για να χρησιμοποιήσει την σύνδεσή του.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS