ΑρχικήinetΚυκλοφόρησαν εικόνες του Mi 9 και του Mi 9 Explorer Edition

Κυκλοφόρησαν εικόνες του Mi 9 και του Mi 9 Explorer Edition

 Mi 9Η Xiaomi πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο της smartphone, Mi 9, στις 20 Φεβρουαρίου στην Κίνα. Με την παρουσίασή του στο Mobile World Congress 2019, η κινεζική εταιρεία κατασκευής smartphone θα είναι μεταξύ των πρώτων κατασκευαστών που θα παρουσιάσουν το προϊόν τους το νέο έτος, ενώ άλλοι κατασκευαστές θα κυκλοφορήσουν τα προϊόντα τους το καλοκαίρι. Χάρη σε ορισμένες επίσημες εικόνες που δημοσιεύθηκαν στο Weibo, μπορούμε να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στη νέα συσκευή. Οι εικόνες αποκαλύπτουν μάλιστα μερικά βασικά χαρακτηριστικά του νέου τηλεφώνου. Επιπλέον, ένας blogger δημοσίευσε μια φωτογραφία, που έχει διαρρεύσει, δίνοντας μια εικόνα του πώς θα είναι το Xiaomi Mi 9 Explorer Edition.

Μερικές εικόνες και ένα σύντομο βίντεο έχουν αναρτηθεί στην κινεζική ιστοσελίδα Weibo από το λογαριασμό του CEO της Xiaomi, Lei Jun. Οι εικόνες μας δείχνουν αρκετά χαρακτηριστικά του νέου τηλεφώνου. Το πιο σημαντικό είναι η τριπλή κάμερα, που βρίσκεται στο πίσω μέρος. Το μπροστινό μέρος του τηλεφώνου δεν εμφανίζεται στις φωτογραφίες, ενώ το πίσω μέρος έχει ένα ενδιαφέρον μπλε και πράσινο χρώμα με μια ελαφρώς μεταλλική λάμψη.

Το Xiaomi Mi 9 πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 20 Φεβρουαρίου. Την ίδια ημέρα η Samsung θα λανσάρει τη σειρά Samsung Galaxy S10. Σύμφωνα με φήμες, το Mi 9 Explorer Edition μπορεί επίσης να κυκλοφορήσει την ίδια ημέρα. Αυτή η έκδοση του τηλεφώνου λέγεται ότι θα διαθέτει μια τετραπλή κάμερα στο πίσω μέρος. Θα το επιβεβαιώσουμε όταν γίνει η επίσημη παρουσίαση.

Το Xiaomi Mi 9 είναι πιθανό να τροφοδοτείται από το κορυφαίο chipset Qualcomm Snapdragon 855 και θα υποστηρίζεται από γρήγορη φόρτιση 27 W. Επίσης αναμένεται να έχει 8GB μνήμη RAM και 128GB χώρο αποθήκευσης, ενώ θα μπορούσε να έρθει με το MIUI 10, με βάση το Android 9 Pie. Ακόμα, λέγεται ότι θα διαθέτει μια οθόνη 6.4-inch Full HD+, μια κύρια κάμερα 48-megapixel Sony IMX586 στο πίσω μέρος, μια δεύτερη κάμερα 12-megapixel, ενώ θα  υπάρχει και ένας τρίτος αισθητήρας ToF 3D. Στο μπροστινό μέρος θα υπάρχει μια κάμερα 24-megapixel Sony IMX576. Η τιμή αναμένεται να είναι 2999 yuan.

Η εικόνα με το Xiaomi Mi 9 Explorer Edition, που δημοσιεύτηκε στο Weibo από έναν blogger, δείχνει ότι υπάρχει μια τετραπλή κάμερα στο πίσω μέρος. Το post προσθέτει ότι το smartphone αυτό θα έχει μεγαλύτερη μνήμη από το Xiaomi Mi 9. Η τιμή του Mi 9 Explorer Edition θα κυμαίνεται μεταξύ 3,499 CNY και 4,999 CNY.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS