ΑρχικήinetΤο Twitter δοκιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό για τα thread conversations

Το Twitter δοκιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό για τα thread conversations

conversationsΣε μια προσπάθεια αντιμετώπισης των προβλημάτων με τα threaded conversations, το μέσο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, δοκιμάζει μια νέα προεπισκόπηση προφίλ, που θα επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν πληροφορίες για οποιοδήποτε άτομο απαντά στα tweet-threads τους. Συνήθως, το Twitter δεν οργανώνει αυτόματα συνομιλίες με τρόπους εύκολο να απομονωθούν, ως εκ τούτου τα tweet threads είναι δύσκολο να ακολουθηθούν και οι χρήστες τείνουν να χάνονται.

Αυτό το χαρακτηριστικό, το οποίο θα λειτουργεί τόσο μέσα στα threads όσο και έξω από το κυρίως feed, θα δείχνει πληροφορίες του χρήστη που απαντάει σε ένα thread, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των οπαδών του και της ημερομηνίας που εντάχθηκε στην υπηρεσία. Οι χρήστες θα έχουν επίσης επιλογές για να μεταβούν στο πλήρες προφίλ των άλλων χρηστών, μαζί με τις τυπικές επιλογές κοινής χρήσης – ειδικά σχεδιασμένες για το προφίλ του εκάστοτε χρήστη.

Το Twitter λέει ότι η λειτουργία θα φθάσει σύντομα για τους χρήστες Android, σύμφωνα με την έκθεση. Επίσης, η εταιρεία δημοσίευσε ένα tweet σχετικά με τη δοκιμή του χαρακτηριστικού στο iOS, που θα επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν τα προφίλ των άλλων χρηστών, χωρίς να χρειαστεί να φύγουν από το προφίλ τους. “Μια λειτουργία προεπισκόπησης προφίλ, είναι ένας καλός τρόπος για να βοηθήσει τους χρήστες να παραμείνουν επικεντρωμένοι σε μια συγκεκριμένη συζήτηση και να συλλέξουν σημαντικές πληροφορίες για το ποιος συμμετέχει σε αυτή, χωρίς να χρειάζεται να ψάχνουν δεξιά και αριστερά”, συμπληρώνει η έκθεση.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, ο CEO του Twitter, Jack Dorsey, αναφέρει ότι το μέσο κοινωνικής δικτύωσης δουλεύει πάνω σε χαρακτηριστικά που μπορούν να περιορίσουν τις ψυχικές και σωματικές απειλές για τους χρήστες του, οι οποίες ενεργοποιούνται κατά τη διάρκεια ή εξαιτίας μιας ψηφιακής συνομιλίας στην πλατφόρμα του. Το Twitter δουλεύει επίσης πάνω σε ένα χαρακτηριστικό που θα ανιχνεύει την προέλευση των μεγάλων tweet-threads.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS