ΑρχικήinetΤο Grovemade Apple Watch dock τροφοδοτεί το αγαπημένο σας wearable

Το Grovemade Apple Watch dock τροφοδοτεί το αγαπημένο σας wearable

WatchΗ βάση φόρτισης Apple Watch της Grovemade είναι κατασκευασμένη με κορυφαία υλικά και διαθέτει ένα εντυπωσιακό σχέδιο.

Πολλά από τα στοιχεία σχεδιασμού, που κοσμούσαν το ασύρματο πλαίσιο φόρτισης της Grovemade, υπάρχουν στην έκδοση του Apple Watch. Η βάση φόρτισης είναι φτιαγμένη από φελλό και χάλυβα και είναι κατασκευασμένη με ακρίβεια. Ας δούμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ποιότητα

Η Grovemade είναι γνωστή για τα δύο πράγματα – άψογη ποιότητα κατασκευής και αξιοποίηση φυσικών υλικών υψηλής ποιότητας.

Βλέπουμε και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά στη βάση φόρτισης του Apple Watch. Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς είναι το βάρος της ίδιας της συσκευής. Είναι αρκετά βαριά, κυρίως λόγω του πλαισίου, που είναι φτιαγμένο από ανοξείδωτο χάλυβα.

Στην κορυφή και στο κάτω μέρος του πλαισίου υπάρχει φελλός, ο οποίος αποτρέπει την ολίσθηση και προστατεύει τις επιφάνειες σας από το μέταλλο.

Ο φελλός καλύπτει την κορυφή και το μισό μέρος των πλαϊνών σημείων και παρέχει ένα μαλακότερο υλικό για να τοποθετήσετε το Apple Watch. Στο κέντρο υπάρχει ένα λεπτό άνοιγμα που ταιριάζει απόλυτα με την καμπυλότητα του κάτω μέρους του Apple Watch. Αυτό, σε συνδυασμό με τις μαγνητικές ιδιότητες του φορτιστή, βοηθά στο να μένει το ρολόι στη θέση του.

Φόρτιση του Apple Watch

Η Grovemade επέλεξε να μην συμπεριλάβει ένα charging puck, επιτρέποντάς σας να προμηθευτείτε ένα δικό σας. Τοποθετείται ακριβώς κάτω από το φελλό. Ο φελλός στο κέντρο είναι αρκετά εύθραυστος – μην προσπαθήσετε να βάλετε το δάχτυλό σας μέσα.

Αυτή η βάση προορίζεται να μένει σε ένα μέρος. Όταν πηγαίνουμε κάπου, προτιμάμε να χρησιμοποιήσουμε ένα backup charging puck ή ένα ειδικό φορητό φορτιστή του Apple Watch αντί να προσπαθήσουμε να πάρουμε μαζί μας αυτή τη βάση.

Η Apple επιτρέπει στο Nightstand Mode να λειτουργεί τόσο οριζόντια όσο και κατακόρυφα, οπότε ο χρόνος και η κατάσταση φόρτισης θα μπορούν να φαίνονται εύκολα.

 Τιμή

Όπως ίσως φαντάζεστε δεν πρόκειται για ένα φτηνό αξεσουάρ- τα προϊόντα της Grovemade σπάνια είναι οικονομικά. Τα προϊόντα της είναι δημοφιλή λόγω του χρόνου και της προσπάθειας που έχουν αφιερωθεί σε αυτά και εκείνοι, που τα επιλέγουν, σπάνια μένουν απογοητευμένοι.

Βαθμολογία: 4,5 στα 5

Αγορά

Η Grovemade πωλεί τα προϊόντα της μόνο μέσω της δικής της ιστοσελίδας. Μπορείτε να βρείτε εκεί τη βάση φόρτισης του Apple Watch για 50 $ ή 60 $ , ανάλογα με το αν θα επιλέξετε τη φυσική ή τη μαύρη έκδοση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS