ΑρχικήinetΤο ESL ανακοινώνει μια αλλαγή στη συμφωνία του με το Facebook

Το ESL ανακοινώνει μια αλλαγή στη συμφωνία του με το Facebook

Facebook

Ο οργανωτής εκδηλώσεων Esports ESL και το Facebook, αποφάσισαν να επεκτείνουν τη συμφωνία τους σε διάφορα τουρνουά και διαγωνισμούς του ESL, αλλά αυτή τη φορά με μία σημαντική διαφορά.

Ορισμένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα του ESL, συμπεριλαμβανομένων των Intel Extreme Masters (IEM) και του ESL One, και του ESL Pro League θα μεταδίδονται στο Facebook και τώρα σε άλλες υπηρεσίες streaming.

Η νέα συμφωνία έρχεται μόλις λίγους μήνες μετά την αναφορά ότι η Valve, εκδότης του CS: GO, ήταν δυσαρεστημένη από το ESL και το Facebook για τους συγκριτικά χαμηλούς τηλεθεατές που κατάφερε να συγκεντρώσει η πλατφόρμα για τις εκδηλώσεις CS: GO, όπως το Call of Duty στο Twitch.

Το Facebook θα εξακολουθεί να παρουσιάζει συμβάντα ESL, αλλά τώρα θα είναι διαθέσιμα και σε άλλες τοποθεσίες όπως το YouTube ή το Twitch.

Η κίνηση αυτή δεν είναι καλή είδηση μόνο ​​για τους φαν, αλλά και για τους προγραμματιστές όπως η Valve, οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν μία μαζική επιτυχία, με τις δημοφιλείς εκπομπές τους.

Τον Ιανουάριο του 2018, η ESL συνεργάστηκε με το Facebook για να δώσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκλειστικά δικαιώματα εκπομπής για το ESL One (Dota 2) και το ESL Pro League (CS: GO), μια κίνηση που αντιμετωπίστηκε με πολλές αντιδράσεις από το χώρο των esports.

Ο Leo Olebe, Global Director of Games Partnerships στο Facebook, δήλωσε ότι το να προσφέρουν στους φαν του  ESL, έναν τρόπο να παρακολουθούν esports μέσω άλλων πλατφορμών είναι μία κίνηση που ξέρουν ότι είναι ευπρόσδεκτη από το κοινό τους.

Με το IEM Katowice 2019 CS: GO Major να ξεκινά στις 13 Φεβρουαρίου, οι φαν θα χαρούν να ακούσουν ότι μπορούν να παρακολουθήσουν το τουρνουά, κάπου αλλού εκτός από το Facebook.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS