ΑρχικήinetEvolution: Αξιολόγηση και πληροφορίες του εντυπωσιακού video game

Evolution: Αξιολόγηση και πληροφορίες του εντυπωσιακού video game

Evolution: Πρόκειται για ένα card game τεσσάρων παικτών που θέτει σε έλεγχο τη μοίρα των εκρηκτικών ειδών από προϊστορικά πλάσματα, τα οποία επιθυμούν κυρίως να φάνε οτιδήποτε βρουν, προκειμένου να επιβιώσουν. Ο χρήστης μπορεί να παίξει το συγκεκριμένο παιχνίδι ξεκινώντας από τη γέννηση των dinos, τα οποία πεινούν και προσπαθούν να τρώνε. Οι καλύτεροι eaters κερδίζουν. Φυσικά το αν υπάρχει διαθέσιμο φαγητό και τι μπορεί να θεωρηθεί φαγητό, εξαρτάται καθαρά από το κάθε dino. Μάλιστα από τη στιγμή που γεννηθούν, αυτά μπορούν να αναδιαμορφωθούν μέχρι και τρεις φορές.

evolution

Τα Evolutions που μπορεί να διαλέξει ο χρήστης διαφέρουν ως προς τα χαρακτηριστικά τους, καθώς μπορεί κάποιος να επιλέξει να έχουν μακρύ λαιμό για να φτάνουν φαγητό που είναι πολύ μακριά και κάποιος άλλος να επιλέξει ένα πιο αμυντικό χαρακτηριστικό για να μπορούν να σκοτώνουν πιο εύκολα. Να τονιστεί εδώ πως αν ο παίκτης αποφασίσει να γυρίσει το dino σε ένα σαρκοφάγο θηρίο τότε δεν θα μπορεί να τρέφεται με φυτικές τροφές αλλά θα πρέπει να κυνηγάει συνέχεια αρπακτικά, δηλαδή άλλα dinos. Επίσης, ο πυρήνας του παιχνιδιού είναι να διαβάσει ο παίκτης τη χρήση των χαρακτηριστικών ενός αντιπάλου και να απαντήσει με έναν τρόπο για να κερδίσει ένα πλεονέκτημα έναντι αυτού, βάσει των χαρακτηριστικών του δικού του dino.

 

Το Evolution είναι ένα παιχνίδι με έντονο το στοιχείο του randomness και το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι πως υπάρχει πρόσβαση σε αρκετά χαρακτηριστικά σε έναν γύρο που οι επιλογές των χαρακτηριστικών από τη μεριά του παίκτη δεν είναι μονοδιάστατες.

Οι χρήστες λάτρεψαν το Evolution, από όταν κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο και μάλιστα από τότε έχουν απομακρυνθεί πλήρως όλα τα σφάλματα σχετικά με την ταχύτητα και τη σύνδεση. Σίγουρα η ομάδα στο North Star έκανε πολύ καλή δουλειά με την απομάκρυνση των bugs. Το μόνο ζήτημα που ίσως προκύψει σχετίζεται με τον ρυθμό αλλά οι φάσεις του παιχνιδιού φαίνεται να κυλούν τόσο γρήγορα που δεν το αντιλαμβάνεται κανείς με ευκολία. Ο αριθμός των χαρακτηριστικών στο παιχνίδι είναι περιορισμένος αλλά το να καταφέρει κανείς να έχει αυτά που επιθυμεί μπορεί να είναι εκνευριστικό. Ειδικότερα, οι αμυντικές ικανότητες και εκείνες που επιτρέπουν να τρώει το dino του παίκτη πριν από άλλα dinos είναι πολύ δύσκολες για να βασιστεί ο παίκτης μόνο σε αυτές.

Το Evolution είναι ένα παιχνίδι που με όλα αυτά που προσφέρει «παρακαλάει» να κλέψει τη δόξα από άλλα δημοφιλή card games, όπως τα Elder Scrolls: Legends και Hearthstone. Παρόλο που η offline εκδοχή είναι δωρεάν, αν επιθυμεί ο χρήστης να παίζει πάνω από ένα online παιχνίδι μέσα σε μία μέρα, η τιμή είναι στα 8 δολάρια. Βάσει όλων όσων προσφέρει, σίγουρα το κόστος μπορεί να δικαιολογηθεί.

Το Evolution είναι ένα παιχνίδι με αρκετό randomness που διαφέρει από κάθε τυπικό card brawler και το πιο εντυπωσιακό είναι πως αν ο παίκτης διαλέξει μια αρκετά επιθετική στρατηγική, τότε πρέπει να σκέφτεται  μία διαφορετική λύση για κάθε κατάσταση. Σίγουρα λοιπόν πρόκειται για ένα παιχνίδι που προσφέρει αρκετά χαρακτηριστικά ακόμα και στη δωρεάν εκδοχή του και αξίζει 100%, καθώς στο μέλλον θα έρθουν νέα formats, νέες περιπέτειες για single player, ανταγωνιστικές σεζόν και πολύ περισσότερα. Ελπίζουμε μόνο να μην ανέβουν αρκετά οι τιμές και φύγουν οι χρήστες, καθώς πρόκειται για ένα videogame που πραγματικά αξίζει.

Για να το κατεβάσετε, πατήστε εδώ.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS