ΑρχικήinetNetflix: προσθέτει Smart Downloads στο iOS app, για εξοικονόμηση χώρου

Netflix: προσθέτει Smart Downloads στο iOS app, για εξοικονόμηση χώρου

Netflix

Το Netflix λάνσαρε αρχικά τη λειτουργία Smart Downloads, τον Ιούλιο του περασμένου έτους, για τους χρήστες του Android και τώρα το κατέστησε διαθέσιμο και στους χρήστες της εφαρμογής iOS.

Αυτή η λειτουργία, σύμφωνα με την εταιρεία, θα βοηθήσει τους χρήστες της iOS να διαχειριστούν το περιεχόμενο, που κατεβάζουν, πολύ πιο εύκολα στην εφαρμογή Netflix.

Η λειτουργία Smart Downloads θα πραγματοποιεί αυτόματη λήψη του επόμενου επεισοδίου μιας σειράς και θα διαγράφει το τρέχον μετά την ολοκλήρωση παρακολούθησής του από το χρήστη. Αυτό εξαλείφει το πρόβλημα αποθήκευσης, που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι καταναλωτές στα smartphone τους. Αυτή η νέα λειτουργία θα λειτουργεί και όταν ο χρήστης παρακολουθεί πολλές εκπομπές ταυτόχρονα.

Πρόσβαση σε αυτή τη λειτουργία έχουν χρήστες Android, Windows 10 και iOS μέσα από την εφαρμογή Netflix, ενώ είναι συνδεδεμένοι σε μια σταθερή σύνδεση Wi-Fi. Μπορούν επίσης να επιλέξουν να αποχωρήσουν από αυτή τη λειτουργία στο μέλλον, αν δεν τους αρέσει, ενώ επίσης έχουν τη δυνατότητα να κρατήσουν μια εκπομπή ή μια ταινία στη συσκευή τους, για να την παρακολουθήσουν ξανά σε μεταγενέστερο χρόνο.

Το Netflix κυκλοφόρησε αρχικά τη λειτουργία Smart Downloads για τους χρήστες Android και λίγο μετά τη έφερε και στα Windows 10.

Η εταιρεία λέει ότι αυτή η λειτουργία θα βελτιώσει την εμπειρία παρακολούθησης, διευκολύνοντας τους χρήστες να έχουν μαζί τους τις αγαπημένες τους εκπομπές και ταινίες Netflix.

*Image by www.quotecatalog.com

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS