ΑρχικήinetFacebook Messenger: νέα λειτουργία αναίρεσης απεσταλμένων μηνυμάτων

Facebook Messenger: νέα λειτουργία αναίρεσης απεσταλμένων μηνυμάτων

MessengerΤο Facebook πρόσθεσε μια λειτουργία στο Messenger, η οποία δίνει τη δυνατότητα να «πάρετε πίσω» ένα σχόλιο ή ένα μήνυμα που στείλατε και το μετανιώσατε.

Οι χρήστες του Messenger θα έχουν τώρα ένα περιθώριο 10 λεπτών, μετά την αποστολή ενός μηνύματος, κατά τη διάρκεια των οποίων θα έχουν τη δυνατότητα να το ακυρώσουν. Όταν θα γίνεται αυτό, όλοι όσοι βρίσκονται σε μια συζήτηση θα ειδοποιούνται ότι «η παρατήρηση αφαιρέθηκε».

“Έχετε ποτέ στείλει κατά λάθος ένα μήνυμα σε λάθος φίλο, έχετε  πληκτρολογήσει κάτι λάθος ή απλά θέλετε να αφαιρέσετε ένα μήνυμα από μια συνομιλία;», αναρωτήθηκε το Facebook.

“Δεν είστε ο μόνος! Από σήμερα λανσάρουμε μια λειτουργία, η οποία σας επιτρέπει να αφαιρέσετε εύκολα ένα μήνυμά σας στο Messenger”.

Το Facebook κατέχει την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, που χρησιμοποιείται από περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο άτομα.

Στις αρχές του περασμένου χρόνου, αποκαλύφθηκε ότι ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Facebook, Mark Zuckerberg, μπορούσε να αφαιρέσει τα απεσταλμένα μηνύματά του, γεγονός που προκάλεσε πίεση στην εταιρεία για να καταστεί το χαρακτηριστικό αυτό διαθέσιμο σε όλους.

Η πρόσφατα προστιθέμενη λειτουργία θα επιτρέψει στους χρήστες να αγγίζουν ένα μήνυμα, που εμφανίζεται σε μια συνομιλία του Messenger και, στη συνέχεια, να κλικάρουν την επιλογή “Remove for Everyone”, η οποία θα είναι διαθέσιμη μόνο για 10 λεπτά μετά την αποστολή του μηνύματος.

Σύμφωνα με το Facebook, η δυνατότητα αναίρεσης θα είναι διαθέσιμη σε κινητά που υποστηρίζονται από τις πιο πρόσφατες εκδόσεις λογισμικού της Apple ή Android.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS