ΑρχικήHow ToΧρησιμοποιείτε το VidMate; Δείτε πώς μπορείτε να το έχετε και στο PC...

Χρησιμοποιείτε το VidMate; Δείτε πώς μπορείτε να το έχετε και στο PC σας

VidMateΤο VidMate είναι πολύ δημοφιλές σε mobile συσκευές και πολλοί άνθρωποι το χρησιμοποιούν. Ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμα επίσημη έκδοση για PC. Τώρα όμως έχουμε καλά νέα για εσάς. Υπάρχει πλέον δυνατότητα να χρησιμοποιείτε το VidMate σε υπολογιστή και σήμερα θα σας δείξουμε πώς ακριβώς μπορείτε να το κάνετε.

Χρησιμοποιήστε έναν εξομοιωτή

Όπως προαναφέρθηκε, το VidMate δεν διαθέτει επίσημη έκδοση για υπολογιστές. Επομένως, για να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε έναν εξομοιωτή Android. Υπάρχουν διάφορες επιλογές που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε, αλλά προτείνεται το BlueStacks, καθώς είναι η πιο συνηθισμένη επιλογή.

Εάν δεν το έχετε κατεβάσει στον υπολογιστή σας ήδη, θα πρέπει να το εγκαταστήσετε. Στη συνέχεια, πρέπει να κάνετε λήψη του VidMate APK. Βεβαιωθείτε ότι το έχετε πάρει από μια αξιόπιστη πηγή. Τώρα είναι η ώρα να ανοίξετε το BlueStacks. Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο Internet.

Μόλις ανοίξετε το BlueStacks, πρέπει να μεταβείτε στο “My Apps”, μετά να μεταβείτε στο «App Centre» και τέλος να πάτε στο «Support». Στις καρτέλες «My Apps», θα πρέπει να βρείτε την επιλογή αναζήτησης. Χρησιμοποιήστε το “+” για να «επιλέξετε APK”. Επιλέξτε το VidMate APK και κάντε κλικ πάνω του για να ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης. Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή, έχετε τη δυνατότητα  να την χρησιμοποιήσετε αμέσως.

Λειτουργίες του VidMate

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κατεβάσετε βίντεο και μουσική από πολλά websites. Επίσης σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικές ρυθμίσεις ποιότητας για τα βίντεο. Για παράδειγμα, για το YouTube, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 144p, 240p, 360p, 480p, 720p και 1080p, αν και αυτές οι επιλογές δεν είναι διαθέσιμες για όλα τα βίντεο. Το VidMate σας επιτρέπει επίσης να κάνετε λήψη περιεχομένου σε μορφές MP4 ή MP3, οι οποίες είναι ιδανικές για μουσική.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS