ΑρχικήsecurityOxygenOS Open Beta updates: Ακύρωση κυκλοφορίας λόγω σφαλμάτων!

OxygenOS Open Beta updates: Ακύρωση κυκλοφορίας λόγω σφαλμάτων!

Η OnePlus έχει ακυρώσει τα τελευταία OxygenOS Open Beta updates για τις συσκευές OnePlus 5 και OnePlus 5T, μετά την εκδήλωση παραπόνων από ορισμένους χρήστες για επιπλοκές στη λειτουργία των τηλεφώνων τους.

Σύμφωνα με την OnePlus, οι χρήστες των δύο μοντέλων ανέφεραν ότι η ενημέρωση OTA δεν εγκαταστάθηκε επιτυχώς σε ορισμένες μονάδες, ενώ μερικοί πραγματικά άτυχοι ιδιοκτήτες δεν μπόρεσαν να ενεργοποιήσουν τη συσκευή τους μετά τη φόρτωση της ενημέρωσης.

OxygenOS

Οι σχετικές ενημερώσεις περιλαμβάνουν το Open Beta 26 για το OnePlus 5 και το Open Beta 24 για το OnePlus 5T. Ο κατάλογος αλλαγών περιελάμβανε βελτιστοποίηση για στιγμιότυπα οθόνης, δυνατότητες γρήγορης απάντησης σε landscape mode και βελτιώσεις στο gaming mode. Οι ενημερώσεις του Open Beta για το OnePlus 6 και το OnePlus 6T ήταν οι αριθμοί 12 και 4 αντίστοιχα και είχαν τον ίδιο κατάλογο αλλαγών με τις ενημερώσεις του Open Beta για τα δύο παλαιότερα μοντέλα με μόνη εξαίρεση την προσθήκη του OnePlus Laboratory. Αυτό παρέχει στοιχεία ελέγχου ειδοποίησης ισχύος που επιτρέπουν στους χρήστες να αποκλείουν όλες τις ειδοποιήσεις από το phone’s screen, το lock screen και το status bar.

Δεν είναι γνωστό πόσοι χρήστες του OnePlus επηρεάζονται από το πρόβλημα, καθώς το Open Betas δεν είναι σταθερό και απαιτεί προηγμένες γνώσεις smartphone για εγκατάσταση. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα Open Beta απαιτεί από το χρήστη OnePlus να κάνει wipe στο τηλέφωνο του και να εγκαταστήσει ένα Open Beta update. Η ένταξη στο πρόγραμμα OnePlus σημαίνει ότι ο χρήστης δεν θα λάβει μελλοντικές ενημερώσεις στη σταθερή, δημόσια έκδοση του OxygenOS, εκτός εάν το τηλέφωνο γίνει ξανά wipe και επαναλειτουργήσει με το τρέχον σταθερό build.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS