ΑρχικήHow ToΠώς να ανακτήσετε τα χαμένα και διαγραμμένα αρχεία σας

Πώς να ανακτήσετε τα χαμένα και διαγραμμένα αρχεία σας

Σε όλους έχει τύχει να έχουν χάσει σημαντικά αρχεία, όπως προσωπικές φωτογραφίες και επίσημα έγγραφα είτε κατά λάθος ή λόγω κάποιου σφάλματος στον υπολογιστή. Τα πράγματα χειροτερεύουν όταν δεν έχουμε χρησιμοποιήσει κάποιο backup, ώστε να ανακτηθούν τα χαμένα αρχεία. Πρέπει να ξέρετε πως ακόμα και αν έχουν χαθεί τα αρχεία σας λόγω malware, υπάρχουν τρόποι να τα ξαναδείτε χωρίς να πληρώσετε αυτόν που σας τα έκλεψε.

αρχεία

Το θετικό της υπόθεσης είναι πως υπάρχουν αρκετά λογισμικά ανάκτησης δεδομένων που είναι διαθέσιμα στην αγορά και σας επιτρέπουν να ανακτήσετε περισσότερα από τα διαγραμμένα αρχεία όπως και εκείνα από κατεστραμμένα hard drives. Μία εύκολη λύση σε τέτοια προβλήματα προσφέρει το λογισμικό «Stella Data Recovery Premium» που αποτελεί μία εμφανή πρώτη επιλογή ανάμεσα στα λογισμικά ανάκτησης αρχείων λόγω του αποτελεσματικού interface, το οποίο το καθιστά σε ακόμα πιο καλή επιλογή για τους non-technical χρήστες!

Τι προσφέρει το συγκεκριμένο λογισμικό;

To «Stellar Data Recovery Premium edition» είναι διαθέσιμο για τα λειτουργικά συστήματα των Windows και macOS που περιλαμβάνει υποστήριξη για Windows 10 και macOS Mojave και υποστηρίζει μια μεγάλη ποικιλία από formatted drives, συμπεριλαμβανομένων των APFS, HFS+, HFS, NTFS, FAT, και exFAT. Το λογισμικό προσφέρει στους χρήστες έναν εύκολο τρόπο να ανακτήσουν τα περισσότερα από τα πολύτιμα αρχεία που έχουν χαθεί όπως φωτογραφίες, emails, βίντεο και άλλους τύπους δεδομένων από Hard Drives, SSD, USB Flash Drives, SD Card και άλλα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το «Stellar Data Recovery Software»;

Η χρήση του είναι πολύ απλή και τη χωρίζουμε παρακάτω σε τέσσερα βήματα για μεγαλύτερη διευκόλυνση.

  1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή.
  2. Μετακινήστε την κατηγορία «Recover Data» και επιλέξτε τι τύπους αρχείων επιθυμείτε να ανακτήσετε και από πού.
  3. Στη συνέχεια, το λογισμικό θα σκανάρει σύντομα τον επιλεγμένο φάκελο για όλα τα ανακτήσιμα αρχεία που έχουν χαθεί.
  4. Έπειτα, μπορεί ο χρήστης να επιλέξει τα αρχεία που αναζητεί και να τα βάλει σε ένα φάκελο της επιλογής.

Εκτός από την ανάκτηση, το συγκεκριμένο λογισμικό υποστηρίζει το χαρακτηριστικό του in-depth scanning για να βοηθήσει τους χρήστες να εντοπίσουν κρυμμένα ή χαμένα partitions σε ένα drive που μπορεί να έχει χαθεί για διάφορους λόγους.

Η έκδοση «Stellar Data Recovery Premium» είναι ιδιαίτερη χρήσιμη, καθώς περιλαμβάνει και άλλο ένα χαρακτηριστικό που είναι σχεδιασμένο για να επιδιορθώνει κατεστραμμένα βίντεο και φωτογραφίες ακόμα και όταν έχουν θολώσει ή έχουν υποστεί βλάβη. Για αυτά τα προβλήματα, υπάρχουν οι λειτουργίες «Repair Video» και «Repair Photo». Τέλος, το συγκεκριμένο λογισμικό μπορεί να το κατεβάσει κανείς σε Windows και Mac από το επίσημο website του.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS