ΑρχικήinetΠείτε αντίο στην παλιά σελίδα επαφών της Google

Πείτε αντίο στην παλιά σελίδα επαφών της Google

Η Google ανακοίνωσε χθες ότι στις 12 Φεβρουαρίου του 2019 θα σταματήσει την παλιά (κλασική) σελίδα Επαφών της και όλοι θα αποκτήσουν το νέο θέμα της σελίδας.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι πελάτες της Google που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν την παλιά όψη της κλασσικής σελίδας των επαφών, θα μεταφερθούν αυτόματα στο νέο θέμα.

Η Google παρουσίασε μια ενημερωμένη έκδοση της σελίδας των Επαφών το 2015 για να “προσφέρει μια σύγχρονη, έξυπνη και γρήγορη εμπειρία διαχείρισης επαφών”. Για τους υπάρχοντες πελάτες της η νέα έκδοση της σελίδας προσφέρθηκε τότε ως προεπισκόπηση.

Οι πελάτες της Google θα μπορούσαν να ενεργοποιήσουν την επιλογή “Δοκιμάστε την Προεπισκόπηση Επαφών” στην πλαϊνή αριστερή μπάρα στην ιστοσελίδα “Επαφές” για να μεταβούν στη νέα διάταξη των Επαφών. Από εκεί, πατώντας την επιλογή “Μετάβαση στην παλιά έκδοση” μπορούσαν να επιστρέψουν στην κλασική έκδοση.

Η κλασική σελίδα είναι έτσι:

 

Και η νέα σελίδα μοιάζει με αυτό:

Οι πελάτες της Google που ήδη χρησιμοποιούν την προεπισκόπηση των επαφών δεν θα παρατηρήσουν καμία αλλαγή τους ερχόμενους μήνες. Όσοι εξακολουθούν να βρίσκονται στην κλασική εμφάνιση των Επαφών θα μεταφερθούν στο νέο σχέδιο.

Η αλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τις 12 Φεβρουαρίου 2019, καθώς τότε όλοι οι χρήστες που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν την παλιά εμφάνιση της σελίδας Επαφών θα μετακινηθούν αυτόματα στη νέα έκδοση των Επαφών. Η επιλογή επιστροφής στην κλασική έκδοση των Επαφών δεν θα είναι πλέον ορατή και η κλασική έκδοση των Επαφών θα τερματιστεί.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS