ΑρχικήUpdatesΕλέγξτε την τελευταία ενημέρωση του Google Play Store

Ελέγξτε την τελευταία ενημέρωση του Google Play Store

ενημέρωσηΡωτήστε οποιονδήποτε φαν του Android ποια είναι η καλύτερη δυνατότητα που προσφέρει το smartphone του και είναι πολύ πιθανό να απαντήσει, το Google Play Store. Είναι ένα ζωτικό χαρακτηριστικό του οικοσυστήματος Android και η Google φροντίζει να λειτουργεί πάντα στα κορυφαία επίπεδα απόδοσης, εκδίδοντας συνεχώς ενημερώσεις γι’ αυτό. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι η Google είναι γνωστή για την συνεχή βελτίωση του λειτουργικού συστήματος και των εφαρμογών της με εβδομαδιαίες ενημερώσεις.

Ενημέρωση του Google Play Store

Παρ ‘όλα αυτά, ο λόγος για τον οποίο μιλάμε για το Google Play Store σε αυτό το άρθρο, είναι επειδή η λειτουργία μόλις έλαβε μια νέα ενημέρωση. Αρχικά πρέπει να αναφέρουμε, ότι αυτή δεν είναι μια σημαντική ενημέρωση και δεν φέρνει πρωτοποριακά χαρακτηριστικά. Παρόλο που αυτό ήταν αναμενόμενο, δεδομένου ότι το Google Play Store είναι ήδη γεμάτο με πληθώρα δυνατοτήτων και το μόνο που χρειάζεται για να βελτιωθεί είναι βελτιώσεις λογισμικού και διορθώσεις σφαλμάτων.

Διορθώσεις σφαλμάτων

Η τελευταία ενημέρωση για το Google Play Store, διαθέτει το 13.1.32 build και είναι διαθέσιμη στο επίσημο website APK της Google και εστιάζει στη βελτίωση της συνολικής σταθερότητας του συστήματος προσθέτοντας διορθώσεις σφαλμάτων.

Android Package Kit

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτή η ενημέρωση μπορεί επί του παρόντος να μεταφορτωθεί με τη μορφή APK. Αυτό σημαίνει ότι οι ενδιαφερόμενοι χρήστες Android που θέλουν να λάβουν την ενημέρωση πρέπει να το κάνουν χειροκίνητα. Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ των ενημερώσεων APK και των κανονικών είναι ότι τα APK δεν κυκλοφορούν ως OTA (over the air). Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι χρήστες Android πρέπει να τα αποκτήσουν οι ίδιοι. Ωστόσο το θετικό είναι ότι η εγκατάσταση ενημερώσεων APK είναι εξαιρετικά εύκολη και ο καθένας μπορεί να το κάνει αφού ενεργοποιήσει τη λειτουργία “Unknown Sources” από τον πίνακα “settings”.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS