ΑρχικήinetΤο Xiaomi POCO F1 φέρνει σύντομα το 4K video recording

Το Xiaomi POCO F1 φέρνει σύντομα το 4K video recording

Το Xiami POCO F1 έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα καλύτερα smartphones για το 2018, μαζί με το OnePlus 6 και το OnePlus 6T. Το συγκεκριμένο μοντέλο περιλαμβάνει ένα Qualcomm Snapdragon 845, 6/8GB RAM, μια μεγάλης διαρκείας μπαταρία των 4,000 mAh και την τελευταία εκδοχή του Android. Αυτά είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει ενώ πολύ σύντομα θα προστεθούν περισσότερα. Εκτός από αυτά, η Xiaomi δεσμεύτηκε να δώσει συχνές αναβαθμίσεις λογισμικού, κίνηση που θα κάνει ακόμα πιο καλή την συσκευή. Επιπλέον, ήδη από τον προηγούμενο μήνα, το τελευταίο MIUI  beta για τη συσκευή έφερε το 960fps video recording και μια εξαιρετική λειτουργία για το night scene!

Xiaomi

Από την εταιρεία μίλησε στα social media, o Manmohan Chandolu, γενικός διευθυντής της POCO στην Ινδία, και επιβεβαίωσε πως το 960fps video recording θα αποτελεί ένα μέρος του σταθερού MIUI build, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ειδικότερα, η αναβάθμιση περιέχει σφάλματα για τη διάρκεια μπαταρίας και ζητήματα που προέκυψαν με το touch. Ο γενικός διευθυντής επιβεβαίωσε πως το 4K video recording θα είναι διαθέσιμο με μία αναβάθμιση που θα γίνει μέσα στον Φεβρουάριο. Το προηγούμενο χαρακτηριστικό για το Xiaomi POCO F1 είναι κάτι που έχει ζητηθεί αρκετές φορές προηγουμένως από πολλούς χρήστες. Μάλιστα, κάποιοι users εντόπισαν έναν τρόπο να το ενεργοποιήσουν ανεπισήμως μέσω κάποιων forums της εταιρείας στο διαδίκτυο.

Τέλος, ο Manmohan ανέφερε πως η ομάδα της POCO δουλεύει με τους συνεργάτες της για να δώσει την πιστοποίηση Widevine L1 στο Pocophone. Οι ειδικοί στην εταιρεία έχουν υπογραμμίσει αρκετές φορές το πρόβλημα της έλλειψης της προαναφερόμενης πιστοποίησης από την μέρα που κυκλοφόρησε η συσκευή στις αγορές. Παραμένει όμως ασαφές το ζήτημα για το τον τρόπο που η Xiaomi θα διορθώσει το πρόβλημα, δεδομένου πως το Xiomi POCO F1 έχει έλλειψη του μυστικού κλειδιού στο TrustZone. Μέχρι να διορθωθούν τα αντίστοιχα προβλήματα, εμείς αναμένουμε νεώτερες εξελίξεις!

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS