ΑρχικήinetΤο πληκτρολόγιο E Ink της Nemeio, σας επιτρέπει να προσαρμόσετε κάθε πλήκτρο

Το πληκτρολόγιο E Ink της Nemeio, σας επιτρέπει να προσαρμόσετε κάθε πλήκτρο

πληκτρολόγιοΗ Nemeio, ένα νέο εμπορικό σήμα, του γαλλικού τεχνολογικού ομίλου LDLC, υιοθέτησε την ιδέα ενός προσαρμόσιμου πληκτρολογίου. Στην ετήσια παρουσίαση της CES Unveiled στο Λας Βέγκας, η εταιρεία παρουσίασε ένα πληκτρολόγιο E Ink, το οποίο δεν έχει ακόμη ονομαστεί επίσημα, που μπορεί να προσαρμοστεί κάθε πλήκτρο του. Η Nemeio φαντάζεται ότι οι καταναλωτές που θα ενδιαφέρονταν γι αυτό περιλαμβάνουν δίγλωσσους ταξιδιώτες ή αυτούς που αντιμετωπίζουν διαφορετικές ζώνες ώρας και γλωσσικά εμπόδια συχνά στη δουλειά τους, καθώς και όσοι ήθελαν πάντα τη δύναμη του Apple MacBook Pro Touch Bar σε μια πλήρη διασύνδεση πληκτρολογίου.

Αν τυχαίνει να είστε λάτρεις των πληκτρολογίων ή του CES, μπορεί επίσης να θυμάστε το ενοχλητικό Switchblade του Razer, ένα πληκτρολόγιο που το 2011 προσπάθησε να κάνει το ίδιο πράγμα, για ένα συγκεκριμένο ακροατήριο. Ένα άλλο αποτυχημένο έργο σε αυτόν τον τομέα περιλαμβάνει τη γραμμή Art Lebedev Optimus, η οποία άρχισε να προωθεί την ιδέα του προσαρμόσιμου πληκτρολογίου σχεδόν μια δεκαετία πριν. Το πληκτρολόγιο της Nemeio κυνηγάει το ίδιο όνειρο, αλλά φαίνεται ότι θα μπορέσει να έχει μεγαλύτερη επιτυχία.

Η Nemeio δημιούργησε επίσης ειδική διαμόρφωση για το Adobe Photoshop, το οποίο περιλαμβάνει τις εντολές της γραμμής εργαλείων στη θέση των αριθμητικών πλήκτρων. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τη σειρά λειτουργιών του πληκτρολογίου, για αυτόματη εκκίνηση εφαρμογών και ιστότοπων.

Η συσκευή συνδέεται σε Mac ή άλλο PC μέσω Bluetooth ή απλά μπορείτε να το συνδέσετε μέσω καλωδίου. Θα υπάρχει επίσης μια εφαρμογή desktop που σας επιτρέπει να κάνετε drag και drop εικονίδια σε οποιοδήποτε από τα πλήκτρα προτιμάτε, με την επιλογή να δημιουργήσετε προεπιλογές για εφαρμογές και γλώσσες που μπορείτε να αλλάξετε μεταξύ δύο φυσικών κουμπιών στην κορυφή της συσκευής.

Ενώ είναι σίγουρα μια καλή ιδέα, το πληκτρολόγιο είχε κάποια προβλήματα. Δυσκολεύει την πληκτρολόγηση στην ταχύτητα με την οποία θα χρησιμοποιούσατε κανονικά ένα πληκτρολόγιο Apple ή άλλου laptop. Κάτι που επίσης δε βοηθά είναι ότι κάθε πλήκτρο ουσιαστικά είναι μια ξεχωριστή ενότητα, ενώ τα υλικά που χρησιμοποιούνται για να φτιαχτεί, καθιστούν επίσης πιο δύσκολο να πληκτρολογήσετε.

Η Nemeio αναφέρει ότι σχεδιάζει να αρχίσει να κυκλοφορεί τη συσκευή κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι, σε τιμή μεταξύ $ 300 και $ 500.

Παρόλα αυτά, οι συσκευές E Ink είναι λίγες και απέχουν μεταξύ τους και η τεχνολογία εξακολουθεί να έχει έναν τόνο ανεκμετάλλευτων δυνατοτήτων.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS