ΑρχικήsecurityΗ Samsung ετοιμάζει το δικό της cryptocurrency wallet

Η Samsung ετοιμάζει το δικό της cryptocurrency wallet

Η Samsung κατέθεσε εμπορικό σήμα για ένα νέο cryptocurrency wallet. Το εμπορικό σήμα κατατέθηκε την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου στο Intellectual Property Office του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η Samsung περιλαμβάνει επίσης smartphones, tablets, φορητούς υπολογιστές, λογισμικό υπολογιστών και κινητά τηλέφωνα στη δήλωση εγγραφής.

Η εταιρεία δήλωσε στην κατάθεσή της ότι πρόκειται για:

«Λογισμικό υπολογιστή που θα χρησιμοποιείται ως cryptocurrency wallet. Λογισμικό για τη μεταφορά κρυπτογραφημάτων και πληρωμές με την χρήση της τεχνολογίας blockchain. Computer application software για smartphones, και συγκεκριμένα λογισμικό που επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν κρυπτογραφημένα στοιχεία βάσει της τεχνολογίας blockchain και να πληρώνουν μέσω application software τρίτων».

Πληροφοριακά, η Samsung στο παρελθόν είχε αρνηθεί τις φήμες ότι το Galaxy S10 διέθετε το δικό της cryptocurrency wallet.

Samsung

Αυτή δεν είναι η πρώτη εμπλοκή της εταιρείας με τον crypto κόσμο. Το περασμένο καλοκαίρι, η Samsung ανακοίνωσε ότι θα χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα πληρωμών CopPay – μια πλατφόρμα πολλαπλών κρυπτογραφημάτων τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τις επιχειρήσεις – για την αποδοχή πληρωμών μέσω ψηφιακών στοιχείων για αγαθά και υπηρεσίες στα τρία κράτη της Βαλτικής (Λιθουανία, Εσθονία και Λετονία). Οι πελάτες που ζουν σε αυτές τις χώρες θα μπορούσαν να αγοράσουν smartphones, τηλεοράσεις, φορητούς υπολογιστές, tablet και άλλα προϊόντα της Samsung χρησιμοποιώντας εικονικά νομίσματα όπως bitcoin, Ethereum, XRP, Dash και Litecoin.

Ακολουθούν περισσότερες επιχειρήσεις.

Πρόσφατα, η Madison Holdings Group – μια εταιρεία κρασιού που είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ, ανακοίνωσε ότι θα αγοράσει ένα μερίδιο 67% στο BitOcean, ένα από τα κορυφαία χρηματιστήρια κρυπτογράφησης της Ιαπωνίας. Η αγορά φέρεται να κοστίζει περισσότερα από 30 εκατομμύρια δολάρια.

Αυτό δείχνει ότι πολλές εταιρείες βλέπουν την κρυπτογραφία ως τον κυρίαρχο του μέλλοντος και είναι πρόθυμοι να μπουν όσο πιο άμεσα στο παιχνίδι πριν τα πράγματα ακριβύνουν. Ένα από τα θετικά της υπόθεσης είναι ότι όσο περισσότερο εμπλέκονται αυτές οι επιχειρήσεις, τόσο πιο νόμιμος θα είναι ο χώρος.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS