ΑρχικήinetiPhone XS πιάνει φωτιά στην πίσω τσέπη του παντελονιού ενός άνδρα

iPhone XS πιάνει φωτιά στην πίσω τσέπη του παντελονιού ενός άνδρα

Ένας άνδρας από το Οχάιο στις Ηνωμένες Πολιτείες, ισχυρίζεται ότι το ολοκαίνουργιο του iPhone XS Max έπιασε φωτιά στην πίσω τσέπη του παντελονιού μετά από μόλις τρεις εβδομάδες χρήσης.

Τα smartphones που πιάνουν φωτιά εξακολουθούν να φέρνουν πίσω τις αναμνήσεις του φιάσκου του Samsung Note, κάθε φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο. Είναι επίσης αλήθεια ότι αυτά τα συμβάντα φαίνεται να συμβαίνουν σπάνια, παρά το γεγονός ότι οι μπαταρίες γίνονται όλο και μεγαλύτερες.

iPhone

Επίσης, αρκετά ενδιαφέρον, φαίνεται επίσης ότι τα iPhone είναι αυτά με αυτό το πρόβλημα, ως επί το πλείστον. Και ενώ οι πιθανότητες το τηλέφωνό σας να πιάσει φωτιά είναι πάρα πολύ λίγες, δεν είναι απολύτως μηδενικές και θα πρέπει να κρατήσετε αυτή την σκέψη στο πίσω μέρος του μυαλού σας.

Ο Josh Hillard από το Οχάιο λέει ότι αισθάνθηκε το iPhone XS Max ζεστό στην πίσω τσέπη του και γρήγορα ακολούθησε πολύς καπνός. Έκανε το διάλλειμα του εκείνη την στιγμή με μια γυναίκα συνάδελφο σε έναν εταιρικό χώρο. Έτρεξε έξω, έβγαλε το παντελόνι του, και κάποιος άλλος από την εταιρεία χρησιμοποίησε έναν πυροσβεστήρα για να σβήσει τη φλόγα.

Φυσικά, πήγε στο κατάστημα της Apple για να δει τι θα μπορούσε να γίνει γι ‘αυτό, αλλά φάνηκε ότι η Apple θα του έδινε μόνο ένα νέο τηλέφωνο. Ο Josh δεν μπορούσε να πάρει καμία αποζημίωση για τα καμένα ρούχα και για το μικρό κάψιμο στο πόδι του, έτσι πήρε το τηλέφωνο πίσω και ήλθε σε επαφή με την Apple, αλλά χωρίς επιτυχία.

Ο Josh Hillard έστειλε την ιστορία και τις εικόνες του φλεγόμενου τηλεφώνου στην iDrop News και αναζητά νομική ενέργεια. Έχει στην κατοχή του κάποιες ακτινογραφίες και μια αναφορά γιατρού για την εισπνοή καπνού και δεν πιστεύει ότι ένα νέο τηλέφωνο είναι αρκετή αποζημίωση.

Αν και ακούγεται σαν πιθανό σενάριο, το περιστατικό είναι λίγο περίεργο. Πρώτα απ ‘όλα, θα μπορούσε να είχε πάρει αποζημίωση αν είχε δείξει τις φωτογραφίες σε ένα πολύ μεγαλύτερο κατάστημα.

Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να δείτε τις εικόνες παρακάτω και να περιμένετε έως ότου η Apple ανταποκριθεί επίσημα ή ο Josh Hillard θα πάει στο δικαστήριο.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS