ΑρχικήReviewsΠαρουσίαση του νέου Cinebeam Laser 4K της LG στο CES 2019

Παρουσίαση του νέου Cinebeam Laser 4K της LG στο CES 2019

Η LG έχει αποδείξει ότι δεν χρειάζεται πολύ χώρο για να κάνει μεγάλη εντύπωση. Η εταιρεία ετοιμάζεται να παρουσιάσει τη δεύτερη γενιά του προβολέα Cinebeam Laser 4K στο CES 2019 στο Λας Βέγκας τον επόμενο μήνα. Σύμφωνα με την LG, η συσκευή μπορεί να προβάλει μια τεράστια εικόνα 90 ιντσών σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια, σε απόσταση μόλις πέντε εκατοστών μακριά από αυτήν.

Cinebeam-Laser-4K

Για να επιτύχει το παραπάνω, η LG ακολούθησε την τεχνολογία Ultra Short Throw (UST). Το UST λύνει το πρόβλημα της απόστασης ανάμεσα στον προβολέα και την επιφάνεια προβολής, όπως επίσης και το ζήτημα της σωστής γωνίας για να χωρέσει ολόκληρη η εικόνα σε έναν τοίχο ή μια οθόνη. Καταλαμβάνει λιγότερο χώρο και επιλύει τα προβλήματα σκίασης που παρουσιάζουν οι προτζέκτορες. Το LG Cinebeam σε απόσταση μόλις 20 εκατοστών μπορεί να δημιουργήσει μια φωτεινή, ζωντανή εικόνα 120 ιντσών σε χρόνο μηδέν.

Η τελευταία γενιά του Cinebeam προσφέρει ανάλυση 4K και 2,500 ANSI. Σε απλούς όρους, δεν είναι ο προβολέας που χρησιμοποιεί ο δάσκαλος στην τάξη. Αυτή η συσκευή μπορεί να αναπαράγει χρώματα με ακρίβεια χάρη στην ευρεία γκάμα των χρωμάτων της, καθώς και να εμφανίζει αποχρώσεις του μαύρου. Είναι ένας ιδανικός προβολέας για κάθε αίθουσα ψυχαγωγίας, ειδικά λόγω του συμπαγούς μεγέθους του.

Εκτός από την εντυπωσιακή εικόνα που παρέχει σε ελάχιστο χώρο, το Cinebeam Laser 4K γίνεται ακόμα πιο έξυπνος χάρη στην προσθήκη τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης. Ο προβολέας της LG μπορεί να χειριστεί τις φωνητικές εντολές που διευκολύνουν τον έλεγχο της προβολής χωρίς να αγγίξετε το τηλεχειριστήριο. Μπορεί να λειτουργήσει με εντολές όπως “αναπαραγωγή βίντεο γιόγκα στο YouTube” ή “απενεργοποίηση του προβολέα μετά την ολοκλήρωση της ταινίας”.

Ο προβολέας Cinebeam Laser 4K της LG θα εμφανιστεί στο CES 2019, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει στις 8 Ιανουαρίου. Δεν είναι γνωστό το πότε θα είναι διαθέσιμος στην αγορά, αλλά αναμένεται από την LG να παρέχει περισσότερες πληροφορίες τον Ιανουάριο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS