ΑρχικήinetΤο πιο πρόσφατο GPU driver της AMD έρχεται με ένα σύνολο βελτιώσεων

Το πιο πρόσφατο GPU driver της AMD έρχεται με ένα σύνολο βελτιώσεων

driverΗ AMD πρόσφατα αναθεώρησε τη σειρά Radeon Software driver με την ενημέρωση της αρχικής έκδοσης Adrenalin 2019 Edition, η οποία έδωσε στους ιδιοκτήτες καρτών γραφικών της Radeon πλήθος αναβαθμίσεων και βελτιώσεων. Αυτό έγινε την περασμένη εβδομάδα. Αυτή την εβδομάδα, η AMD παρουσίασε μια μικρή ενημέρωση που βασίζεται στην αρχική έκδοση και παρέχει ένα σύνολο διορθώσεων σφαλμάτων.

Το νέο Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 18.12.3 driver παρατίθεται ως “προαιρετικό” download, το οποίο ουσιαστικά σημαίνει ότι δεν προσφέρει βελτιώσεις επιδόσεων για συγκεκριμένα παιχνίδια. Ωστόσο, αντιμετωπίζει ένα ζήτημα μνήμης που κάποιοι ιδιοκτήτες Radeon RX Vega βιώνουν – σε ορισμένες περιπτώσεις, η μνήμη μπορεί να κλειδωθεί στα 800MHz, λέει η AMD.

Αυτή είναι μία από τις εννέα διορθώσεις σφαλμάτων. Ακολουθεί ο πλήρης κατάλογος των επιλυμένων ζητημάτων:

  1. Ο μετρητής ταχύτητας στο Radeon WattMan μπορεί μερικές φορές να παραγεμίσει.
  2. Τα memory clocks στα προϊόντα γραφικών της σειράς Radeon RX Vega, ενδέχεται να κλειδώνονται στα 800MHz.
  3. Τα προφίλ παιχνιδιών με προσαρμοσμένα fan settings, μπορεί μερικές φορές να παραμένουν, ακόμα και μετά το κλείσιμο ενός παιχνιδιού.
  4. Το game streaming tab, μπορεί να λείπει από τις ρυθμίσεις Radeon, όταν το Radeon Software Adrenalin 2019 Edition εγκατασταθεί δύο φορές σε ένα σύστημα.
  5. Το Radeon ReLive για VR ενδέχεται να παρουσιάσει μικρή δυσλειτουργία για λίγα δευτερόλεπτα, αμέσως μετά τη σύνδεση του headset.
  6. Τα στοιχεία ελέγχου αυτόματης ρύθμισης, δεν εμφανίζουν το προειδοποιητικό μήνυμα στο Radeon Overlay.
  7. Οι προσαρμοσμένες τιμές για το ρυθμιστικό διαστήματος δειγματοληψίας στη δυνατότητα μέτρησης επιδόσεων ενδέχεται να μην ενεργοποιηθούν.
  8. Οι ρυθμίσεις Radeon ενδέχεται μερικές φορές να εμφανίζουν μια προγενέστερη έκδοση του driver, ακόμη και μετά την επιτυχή αναβάθμιση του προγράμματος.
  9. Τα κουμπιά Apply και Done ενδέχεται να επικαλύπτονται μερικές φορές στις Ρυθμίσεις Radeon ή στο Radeon Overlay.

Αν συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε το driver package πριν από το 2019 Adrenalin Edition, η ενημέρωση για την πιο πρόσφατη έκδοση προσφέρει κάποια οφέλη σε ορισμένα παιχνίδια – 4% στην Assassin’s Creed Odyssey, 3% στο Shadow of the Tomb Raider, στο Doom και στο Wolfenstein II, και 7% στη Strange Brigade.

Ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο για να αποκτήσετε το τελευταίο GPU driver.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS