ΑρχικήinetΜία νέα εξαιρετική λειτουργία έρχεται από το Google Chrome

Μία νέα εξαιρετική λειτουργία έρχεται από το Google Chrome

λειτουργίαΤο Google Chrome ετοιμάζεται να ανταμείψει τους οπαδούς του Android, με μια πολύ βολική λειτουργία, που σίγουρα θα λατρέψουν όσοι έχουν πολλές καρτέλες ανοιχτές ταυτόχρονα.

Το Google Chrome είναι ο κυρίαρχος browser, τόσο για τις mobile πλατφόρμες όσο και για desktop. Το Chrome είναι μακράν το πιο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης στον κόσμο, χάρη στον τεράστιο αριθμό μηνιαίων χρηστών του.

Η εταιρεία Mountain View, ενημερώνει τακτικά τον περιηγητή της ως τμήμα της προσπάθειάς της να φέρει νέα και συναρπαστικά χαρακτηριστικά στους πιστούς οπαδούς του Chrome.

Και φαίνεται ότι το Chrome έχει οριστεί να λάβει μία ακόμα αναβάθμιση που θα φέρει μια μικρή, αλλά εξαιρετικά αποτελεσματική λειτουργία, στους χρήστες Android.

Το Chrome Story πρόσφατα εντόπισε έναν κώδικα στο Chromium Gerrit που πρότεινε ότι ένα νέο κουμπί που φθάνει στην εφαρμογή, θα επιτρέψει στους χρήστες να κλείνουν όλες τις καρτέλες ταυτόχρονα.

Επιπλέον, παρουσιάστηκε και το πώς θα φαίνεται το νέο μενού του Chrome, όταν οι χρήστες θα προβάλλουν όλες τις καρτέλες τους.

Στο κάτω μέρος υπάρχουν τρία κουμπιά που επιτρέπουν στους χρήστες είτε να κλείσουν όλες τις καρτέλες, είτε να ανοίξουν μια νέα καρτέλα, είτε να έχουν πρόσβαση σε άλλες επιλογές αντίστοιχα. Η ανανεωμένη τοποθέτηση του κουμπιού νέας καρτέλας, το καθιστά πιο προσιτό στους χρήστες.

Το Chrome δεν διαθέτει αυτήν τη στιγμή λειτουργία που επιτρέπει σε όλες τις καρτέλες να κλείνουν ταυτόχρονα σε πλατφόρμες Android. Αντ ‘αυτού, οι χρήστες πρέπει να τις κλείσουν μία μία.

Το νέο κουμπί φαίνεται να αποτελεί μέρος μιας προσπάθειας από την Google για να καταστήσει πιο απλή και διαισθητική την διαδικασία κλεισίματος των καρτελών.

Παρόλο που η λειτουργία παρουσιάστηκε από το Chrome Story, δεν είναι προς το παρόν σαφές πότε θα κυκλοφορήσει για όλους τους χρήστες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS