ΑρχικήinetΤο Messenger καταρρέει ξανά σε Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο

Το Messenger καταρρέει ξανά σε Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο

MessengerΗ δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Messenger, έχει καταρρεύσει και πάλι, σύμφωνα με μια έκθεση του express.co.uk. Οι χρήστες σε ορισμένα μέρη της Ευρώπης και του Ηνωμένου Βασιλείου, δήλωσαν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα στην αποστολή και τη λήψη μηνυμάτων μέσω του Messenger. Αυτή είναι η δεύτερη φορά τις τελευταίες 10 ημέρες που η εξαιρετικά δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Η έκθεση ανέφερε ότι ορισμένοι χρήστες έχουν παραπονεθεί ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή από το πρωί. Η εφαρμογή άρχισε να κάνει διακοπές περίπου στις 6 π.μ. (ET) και σύμφωνα με το λεγόμενα, το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται.

Η έκθεση ανέφερε ότι το ζήτημα φαίνεται να επηρεάζει κυρίως τις πλατφόρμες Android και iOS. Στους υπολογιστές ωστόσο, φαίνεται να λειτουργεί κανονικά.

“Νωρίτερα σήμερα ορισμένοι χρήστες μπορεί να αντιμετώπισαν παροδικά προβλήματα κατά την αποστολή και τη λήψη μηνυμάτων στο Messenger”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Facebook, Dalya Browne στο MailOnline.

Το ενδιαφέρον είναι ότι η έκθεση ανέφερε πως το express.co.uk εξακολουθεί να είναι σε θέση να συνδεθεί μέσω του Facebook Messenger.

Η τελευταία διακοπή έρχεται μόλις λίγες μέρες αφού οι χρήστες της εφαρμογής σε ολόκληρο τον κόσμο, βίωσαν ένα τεχνικό πρόβλημα σχεδόν για μια ολόκληρη ημέρα. Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά δημοφιλής και είναι η δεύτερη μετά το WhatsApp από άποψη παγκόσμιων χρηστών.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS