ΑρχικήReviewsΑνακτήστε τα χαμένα δεδομένα σας με το Wondershare Recoverit

Ανακτήστε τα χαμένα δεδομένα σας με το Wondershare Recoverit

δεδομέναΜε μια εξειδικευμένη ομάδα εμπειρογνωμόνων από το 2003, η Wondershare έχει σημειώσει πολλές επιτυχίες στον τομέα της τεχνολογίας. Τα εργαλεία της είναι χρήσιμα για διαφορετικές λειτουργίες. Πρόσφατα ανακοίνωσε ένα λογισμικό που θα βοηθήσει στην ανάκτηση των χαμένων δεδομένων από «νεκρούς» σκληρούς δίσκους. Αυτό έρχεται μετά από δεκαετίες έρευνας και εφαρμοσμένης εφευρετικότητας στον τομέα για την ανάπτυξη του λογισμικού. Το λογισμικό ονομάζεται Wondershare Recoverit και θα βοηθήσει τους χρήστες να ανακτήσουν τα δεδομένα τους.

Τι κάνει το Wondershare Recoverit;

Μπορεί να βοηθήσει στην ανάκτηση δεδομένων που χάθηκαν λόγω πολλών διαφορετικών λόγων, όπως system crash, επίθεση από ιούς, άδειασμα κάδου ανακύκλωσης, διαγραμμένα αρχεία ακόμη κι από εξωτερικές συσκευές. Με την τελευταία ενημέρωση και τη νέα προστιθέμενη λειτουργία του λογισμικού, μπορείτε να ανακτήσετε δεδομένα από νεκρούς σκληρούς δίσκους, μορφοποιημένους σκληρούς δίσκους ή ακόμα και από κατεστραμμένους σκληρούς δίσκους.

Μάθετε περισσότερα στο: https://recoverit.wondershare.com/harddrive-recovery/dead-hard-drive-recovery.html

Με ποσοστό επιτυχίας 96%, θεωρείται ένα από τα καλύτερα λογισμικά αυτού του είδους. Με μεγάλη προσοχή στο σχεδιασμό και την ευκολία χρήσης, γίνεται σαφές ότι η εταιρεία κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί να είναι πρώτη στον τομέα που σχετίζεται με την απώλεια δεδομένων.

Το λογισμικό αποκατάστασης αρχείων είναι συμβατό με Mac και Windows. Η ανάκτηση δεδομένων από έναν νεκρό σκληρό δίσκο μπορεί να επιτευχθεί εύκολα με το Recoverit λόγω του φιλικού προς το χρήστη GUI.

Το λογισμικό είναι κατασκευασμένο για να εξυπηρετεί έναν αρχάριο χρήστη υπολογιστή, καθώς και οποιονδήποτε προχωρημένο χρήστη.

Για να λάβετε την πιο πρόσφατη έκδοση του λογισμικού, απλώς επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του.

Η ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμμένο σκληρό δίσκο είναι μια διαδικασία δύο βημάτων, με την οποία επιλέγετε τον σκληρό δίσκο που θέλετε και στη συνέχεια εκτελείτε μια σάρωση για να βρείτε τα χαμένα δεδομένα σας.

Τι κάνει το Recoverit το απόλυτο λογισμικό αποκατάστασης αρχείων;

Πρώτα απ ‘όλα, έχει πολλές συναρπαστικές λειτουργίες και υπάρχουν πολλά στοιχεία που προσφέρουν στο χρήστης μια εξαιρετική εμπειρία.

Αυτά τα στοιχεία συνοψίζονται παρακάτω:

* Υψηλή απόδοση και Ισχύς: Είναι ένα από τα πιο ισχυρά λογισμικά αποκατάστασης αρχείων που κυκλοφορούν. Μπορεί να σαρώσει τεράστια ποσά δεδομένων και να υπολογίσει ποια δεδομένα πρόκειται να ανακτηθούν. Μπορεί να εκτελέσει ταυτόχρονες σαρώσεις για να βρει τα χαμένα δεδομένα και έτσι τα αρχεία μπορούν να ανακτηθούν από τη μορφοποιημένη μονάδα μετά από λίγα δευτερόλεπτα.

* Προηγμένος Αλγόριθμος Σάρωσης: Το λογισμικό έχει σχεδιαστεί με έναν αλγόριθμο που καθιστά εύκολη τη σάρωση των νεκρών, μορφοποιημένων ή κατεστραμμένων σκληρών δίσκων. Είναι ένας γρήγορος και ισχυρός αναλυτής δεδομένων που θα εκτελέσει ακόμη και βαθιές σαρώσεις, με αποτέλεσμα υψηλό ποσοστό ανάκτησης.

Το Recoverit προσφέρει μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση, ώστε οι χρήστες να μπορούν να δουν το λογισμικό σε δράση. Με άλλα πακέτα συνδρομών που προσφέρονται, υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Με την δωρεάν έκδοση, οι χρήστες μπορούν να ανακτήσουν αρχεία από μορφοποιημένο σκληρό δίσκο και αυτό είναι που θέτει το λογισμικό εκτός συναγωνισμού σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο εργαλείο ανάκτησης. Έχει πάνω από 5 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Μάθετε περισσότερα: https://recoverit.wondershare.com/harddrive-recovery/recover-files-from-a-formatted-hard-drive .html

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS