Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
infosec

Instagram influencers ανακτούν τα accounts με τη βοήθεια hackers

Οι Instagram influencers που έχουν δει τους λογαριασμούς τους να χακάρονται και τις προσωπικές τους πληροφορίες να εκτίθενται, λένε ότι...
Read More
infosec

Windows 10: Πώς να διορθώσετε το browsing σφάλμα στο Microsoft Edge

Η τελευταία αναβάθμιση που κυκλοφόρησε από τη Microsoft για τα Windows 10 έφερε ένα πρόβλημα, το οποίο παρατηρείται όταν επιχειρεί...
Read More
infosec

Google Play: Κρυβόταν malware με τη χρήση των αισθητήρων κίνησης

Στην αγορά του Google Play υπάρχουν πολλές κακόβουλες εφαρμογές που δοκιμάζουν κόλπα για να αποφευχθεί η ανίχνευση τους. Για την...
Read More
infosec

Bug του Twitter δημοσίευε τα προσωπικά tweets των χρηστών για 5 χρόνια

Οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι χρησιμοποιούν το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο από τις Android συσκευές τους, θα πρέπει να ελέγξουν...
Read More
Latest Posts

Η Alexa για Windows 10 είναι διαθέσιμη για download

Η επίσημη εφαρμογή Alexa για τα Windows 10 είναι πλέον διαθέσιμη για λήψη από το Microsoft Store, με την Amazon να ανακοινώνει αρκετές σημαντικές ενημερώσεις που θα κυκλοφορήσουν το 2019.

Alexa

Η χρήση του hands-free της Alexa είναι δυνατή μόνο εάν είστε ιδιοκτήτης αυτού που ονομάζει η Amazon, Alexa built-in PC. Διαφορετικά, πρέπει να κάνετε την εκκίνηση τη βοηθό χειροκίνητα και να στείλετε εισαγωγή μέσω του μικροφώνου του υπολογιστή.

Η βοηθός του Amazon είναι επί του παρόντος διαθέσιμη για Windows 10 PC στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία, αλλά η εταιρεία λέει ότι το επόμενο έτος θα προσθέσει περισσότερες τοποθεσίες.

Μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με την Αlexa και να ζητήσετε πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες στο ημερολόγιό σας ή να σας παράσχει την πρόβλεψη καιρού, οι δυνατότητες που σχετίζονται με το PC δεν είναι ακόμα διαθέσιμες. Αυτό σημαίνει ότι η Alexa δεν θα μπορέσει να κλείσει τον υπολογιστή σας, να στείλει ένα email ή κάτι τέτοιο, αν και η Amazon λέει ότι ήδη εργάζεται σε μια τέτοια λειτουργικότητα και ότι περισσότερα νέα από αυτή την άποψη θα έχουμε το επόμενο έτος.

Αυτή τη στιγμή, σίγουρα φαίνεται ότι η Amazon έσπευσε να κάνει την Αlexa διαθέσιμη σε PC Windows 10 χωρίς να οριστικοποιήσει το προϊόν. Όμως μπορείτε ακόμη να ελέγχετε το smart home σας εφόσον οι συνδεδεμένες συσκευές είναι συμβατές με την βοηθό.

«Η Alexa στα Windows 10 PC σας επιτρέπει να κάνετε πολλά από τα πράγματα που αγαπάτε με την Αlexa, αλλά δεν ελέγχει πολλά πράγματα στο PC. Η Alexa γίνεται όλο και πιο έξυπνη και οι δυνατότητες που σχετίζονται με το PC θα προστεθούν στις αρχές του 2019, εκτός από τις τρέχουσες ενημερώσεις δυνατοτήτων «, λέει η Amazon.

Η Alexa στα Windows 10 είναι προφανώς διαθέσιμη δωρεάν και απαιτεί την εγκατάσταση του Windows 10 Fall Creators Update.

Περαιτέρω αναβαθμίσεις αναμένεται να φέρουν πρόσθετη λειτουργικότητα στην εφαρμογή, όπως βίντεο, επικοινωνίες, Spotify και υποστήριξη Pandora. Οπότε αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ψηφιακή βοηθό μέσα στους επόμενους μήνες.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *