ΑρχικήsecurityMicrosoft: Επιβεβαιώνει δύο σφάλματα στα Windows 10 με εγκατεστημένο KB4462933

Microsoft: Επιβεβαιώνει δύο σφάλματα στα Windows 10 με εγκατεστημένο KB4462933

Όπως οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουν, η Microsoft εξέδωσε την αθροιστική ενημερωμένη έκδοση KB4462933 στις 24 Οκτωβρίου προσφέροντας βελτιώσεις και διορθώσεις σε συστήματα που εκτελούν Windows 10 April 2018 Update (version 1803).

Και ενώ αρχικά δεν εντοπίζονταν προβλήματα με το συγκεκριμένο update, η Microsoft αποκάλυψε ορισμένα ζητήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε μετά την εγκατάσταση, επιβεβαιώνοντας δύο διαφορετικά σφάλματα στα Windows 10.

Πρώτα απ ‘όλα, ένα σφάλμα μπορεί να καταστρέψει το Developer Tools στον Microsoft Edge. Η εκκίνηση του μενού ενδέχεται να μην λειτουργεί πλέον, σύμφωνα με την Microsoft, αλλά οι χρήστες μπορούν να διορθώσουν αυτό το πρόβλημα από μόνοι τους μέχρι να κυκλοφορήσει το κατάλληλο patch.

Windows 10

Πρώτο σφάλμα:

Στα Windows 10 x64, για να επαναφέρετε το Developer Tools, πρέπει να συνδεθείτε με ένα λογαριασμό διαχειριστή και στη συνέχεια να διαγράψετε το ακόλουθο αρχείο:

C:\Windows\SystemApps\Microsoft.MicrosoftEdgeDevToolsClient_8wekyb3d8bbwe\microsoft.system.package.metadata\Autogen\JSByteCodeCache_64

Στα Windows 10 x86, πρέπει να διαγράψετε το ακόλουθο αρχείο και, στη συνέχεια, να κάνετε επανεκκίνηση του προγράμματος περιήγησης:

C:\Windows\SystemApps\Microsoft.MicrosoftEdgeDevToolsClient_8wekyb3d8bbwe\microsoft.system.package.metadata\Autogen\JSByteCodeCache_32

Δεύτερο σφάλμα:

Το δεύτερο σφάλμα εντοπίζετε μετά την εγκατάσταση του August Preview of Quality Rollup ή September 11, 2018 .NET Framework update.

Υπάρχει, επίσης, ένας τρόπος αντιμετώπισης και μπορείτε να βρείτε όλα τα βήματα για την αυτόματη επίλυση του προβλήματος στην επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft.

Η Microsoft ετοιμάζεται να δημοσιεύσει ένα νέο σύνολο αθροιστικών ενημερώσεων στο πλαίσιο του Patch Tuesday Νοεμβρίου 2018 προσφέροντας περαιτέρω διορθώσεις, συμπεριλαμβανομένων των ζητημάτων που αναφέραμε παραπάνω. Η κυκλοφορία θα ξεκινήσει την επόμενη Τρίτη στις 13 Νοεμβρίου.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS