ΑρχικήinetSamsung: Μετά την αλλαγή logo αναμένεται αναδιπλούμενο smartphone

Samsung: Μετά την αλλαγή logo αναμένεται αναδιπλούμενο smartphone

Το Σαββατοκύριακο η Samsung άλλαξε τη φωτογραφία προφίλ στο Facebook και αυτή τη φορά είχε ένα εντελώς διαφορετικό logo.

Με την παραπάνω κίνηση, πιστεύετε πως η εταιρεία υπονοεί κάποιο νέο feature για τα επόμενα μοντέλα της;

Να τονίσουμε πως δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση από τη μεριά της εταιρείας αλλά τις τελευταίες μέρες πολλοί από εσάς ενδεχομένως παρατηρήσατε πως η Samsung άλλαξε τη φωτογραφία profile στο Facebook. Η νέα φωτογραφία απεικονίζει τη λέξη Samsung αναδιπλούμενη. Μάλλον το νέο logo συνοδεύεται με κάποια προσθήκη ενός καινοτόμου feature στα κινητά τηλέφωνα της εταιρείας… Ή τουλάχιστον αυτό δείχνουν τα παρακάτω στοιχεία.

Samsung

Πιο συγκεκριμένα, την περασμένη Τετάρτη, στο συνέδριο της Samsung στο San Francisco, ανακοινώθηκε πως  θα κυκλοφορήσει το νέο αναδιπλούμενο κινητό. Κατά καιρούς, εκπρόσωποί της έχουν κάνει δηλώσεις για καινοτόμες μεταρρυθμίσεις και εντυπωσιακά features, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει κάτι. Ο ανταγωνιστής της εταιρείας, η Apple, φαίνεται να εκπλήσσει θετικά τους καταναλωτές σε μεγαλύτερο βαθμό συγκριτικά με την Samsung. Παρόλα αυτά, οι πληροφορίες για το νέο Samsung folding phone πρέπει να είναι αληθείς, καθώς το Bloomberg αναφέρθηκε σε επίδειξη καινούριου μοντέλου από την εταιρεία την επόμενη εβδομάδα.

Η εταιρεία δήλωσε πως το πιο σημαντικό για εκείνη είναι να δείχνει στον κόσμο πως εξακολουθεί να διακατέχεται από καινοτόμες ιδέες, ιδίως μετά την αρνητική κριτική που δέχτηκε λόγω των τελευταίων συσκευών.

Από ότι φαίνεται η Samsung πρέπει να βιαστεί, διότι άλλες εταιρείες μέσω των ανακοινώσεων τους φαίνεται να βρίσκονται πιο κοντά στις αλλαγές. Για παράδειγμα, η startup Royole πρόσφατα αναφέρθηκε σε κυκλοφορία του πρώτου folding smartphone στον κόσμο, ενώ παράλληλα φήμες υποστηρίζουν ότι η Huawei σκοπεύει να προβεί σε αντίστοιχες κινήσεις πολύ σύντομα.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS