Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων
infosec

Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων

Ορισμένες δημοφιλείς διανομές Linux έχουν ένα σφάλμα στο package-management interface, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένας εισβολέας για να...
Read More
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
Latest Posts

Το πληκτρολόγιο του Android αποκτά αναζήτηση μέσω Bing

Η Microsoft συνεχίζει να βελτιώνει το SwiftKey με όλο και περισσότερες λειτουργίες τόσο στο Android όσο και στο iOS, ενώ μέρος αυτού του σχεδίου προσθέτει το intergration με τις άλλες υπηρεσίες της.

Android

Η πιο πρόσφατη beta έκδοση του SwiftKey για Android, για παράδειγμα, έρχεται με μια επιλογή αναζήτησης που βασικά επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν αναζήτηση στον ιστό χρησιμοποιώντας το Bing απευθείας από το πληκτρολόγιο.

Αυτό ακριβώς, δεν χρειάζεται πλέον να «ανοίξετε» ένα πρόγραμμα περιήγησης ή άλλη εφαρμογή, καθώς μπορείτε να αναζητήσετε κάτι στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας το Bing της Microsoft απευθείας από το πληκτρολόγιο Android. Ελπίζω πραγματικά να νιώσετε την ειρωνεία εδώ.

Η Microsoft δεν επιτρέπει στους χρήστες να αλλάξουν τη μηχανή αναζήτησης που είναι ενσωματωμένη στο SwiftKey, οπότε ενώ η λειτουργία θα μπορούσε να είναι πραγματικά χρήσιμη, περιορίζεται στο Bing. Όχι, δεν υπάρχει προς το παρόν αναζήτηση Google και δεν γνωρίζουμε αν η εταιρεία σκέφτεται να την προσθέσει σε μελλοντική ενημέρωση.

Εν τω μεταξύ, εάν δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς την αναζήτηση Google, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε το Gboard, το οποίο ήδη έρχεται με αυτό το χαρακτηριστικό και προφανώς υποστηρίζει την υποστήριξη της Google.

Η υλοποίηση της υποστήριξης αναζήτησης της Microsoft έρχεται με μερικά επιπλέον χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για γρήγορη λήψη, περικοπή και αποστολή screenshot στο Bing. Μπορείτε επίσης να κάνετε share τη διεύθυνση URL απευθείας από το πληκτρολόγιο.

Η πιο πρόσφατη έκδοση beta για το Android, η έκδοση 7.1.7.30, έρχεται επίσης με ένα νέο αραβικό layout και βελτιώσεις για άλλες γλώσσες, καθώς η Microsoft έχει καταστήσει ως προτεραιότητα το να προσθέσει υποστήριξη σε όσο το δυνατόν περισσότερες γλώσσες.

Δεν υπάρχει καμία αναφορά σχετικά με μια παρόμοια ενημέρωση στα iOS, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ενοποίηση αναζήτησης Bing θα λανσαριστεί και στα iPhone αργά ή γρήγορα.

 

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *