ΑρχικήinetΤο πληκτρολόγιο του Android αποκτά αναζήτηση μέσω Bing

Το πληκτρολόγιο του Android αποκτά αναζήτηση μέσω Bing

Η Microsoft συνεχίζει να βελτιώνει το SwiftKey με όλο και περισσότερες λειτουργίες τόσο στο Android όσο και στο iOS, ενώ μέρος αυτού του σχεδίου προσθέτει το intergration με τις άλλες υπηρεσίες της.

Android

Η πιο πρόσφατη beta έκδοση του SwiftKey για Android, για παράδειγμα, έρχεται με μια επιλογή αναζήτησης που βασικά επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν αναζήτηση στον ιστό χρησιμοποιώντας το Bing απευθείας από το πληκτρολόγιο.

Αυτό ακριβώς, δεν χρειάζεται πλέον να «ανοίξετε» ένα πρόγραμμα περιήγησης ή άλλη εφαρμογή, καθώς μπορείτε να αναζητήσετε κάτι στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας το Bing της Microsoft απευθείας από το πληκτρολόγιο Android. Ελπίζω πραγματικά να νιώσετε την ειρωνεία εδώ.

Η Microsoft δεν επιτρέπει στους χρήστες να αλλάξουν τη μηχανή αναζήτησης που είναι ενσωματωμένη στο SwiftKey, οπότε ενώ η λειτουργία θα μπορούσε να είναι πραγματικά χρήσιμη, περιορίζεται στο Bing. Όχι, δεν υπάρχει προς το παρόν αναζήτηση Google και δεν γνωρίζουμε αν η εταιρεία σκέφτεται να την προσθέσει σε μελλοντική ενημέρωση.

Εν τω μεταξύ, εάν δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς την αναζήτηση Google, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε το Gboard, το οποίο ήδη έρχεται με αυτό το χαρακτηριστικό και προφανώς υποστηρίζει την υποστήριξη της Google.

Η υλοποίηση της υποστήριξης αναζήτησης της Microsoft έρχεται με μερικά επιπλέον χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για γρήγορη λήψη, περικοπή και αποστολή screenshot στο Bing. Μπορείτε επίσης να κάνετε share τη διεύθυνση URL απευθείας από το πληκτρολόγιο.

Η πιο πρόσφατη έκδοση beta για το Android, η έκδοση 7.1.7.30, έρχεται επίσης με ένα νέο αραβικό layout και βελτιώσεις για άλλες γλώσσες, καθώς η Microsoft έχει καταστήσει ως προτεραιότητα το να προσθέσει υποστήριξη σε όσο το δυνατόν περισσότερες γλώσσες.

Δεν υπάρχει καμία αναφορά σχετικά με μια παρόμοια ενημέρωση στα iOS, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ενοποίηση αναζήτησης Bing θα λανσαριστεί και στα iPhone αργά ή γρήγορα.

 

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS